Kom naar de ambachtelijke plantenmarkt op landgoed de Wiersse

landgoed de wiersse ambachtelijke plantenmarkt

Zijn kwekerijen ook jouw favoriete plekken als tuinliefhebber? Inspiratie, antwoorden op prangende vragen en dan ook nog eens naar huis met een kofferbak (of een hele auto) vol nieuwe planten en een hoofd vol ideeën … Het wordt nog leuker als je heel veel inspirerende kwekers en hun uitgebreide assortiment op één prachtige plek bij elkaar kunt vinden. En het is helemaal geweldig als dit ook nog plaatsvindt op het perfecte moment om te planten en te poten: het najaar. 

Lees verder na de advertentie

De ambachtelijke plantenmarkt in het kort

Wat? Ambachtelijke Plantenmarkt
Waar? Landgoed de Wiersse in Vorden (Gelderland)
Wanneer? 1 oktober
Wie? Al onze favoriete duurzame kwekers (kijk onderaan dit artikel voor de lijst kwekers!)

Landgoed de Wiersse en Gardeners’ World slaan dit jaar de handen ineen! Op 1 oktober vindt namelijk de eerste ‘Ambachtelijke Plantenmarkt’ plaats, op landgoed de Wiersse in Vorden. Aan de oprijlaan vind je alles waar je als plantenliefhebber van gaat watertanden: van biologische rozen, de mooiste onbespoten vaste planten en pootgoed, tot biologische zaden, inheems plantgoed en pluktuinplanten. 

Tel daar de kwekers die je graag te woord staan bij op, en volgens ons kan de dag niet meer stuk. 

66% korting op tickets

Een regulier ticket bestel je voor €7,50 per persoon. Kun je het oktobernummer van Gardeners’ World laten zien, dan krijg je €5,- korting en koop je je kaartje vooraf voor maar €2,50. Als abonnee krijg je dus altijd korting! Hier koop je je kaartjes voor de ambachtelijke plantenmarkt.Het artikel loopt door na de advertentie.

Lees verder na de advertentie

Ambachtelijke plantenmarkt

laan de wiersse herfst

Op ambachtelijke plantenmarkt ligt de nadruk op duurzaam plantgoed, de echte kweker en het belang van tuinen en tuinieren voor een klimaatbestendige toekomst. Je vindt een breed assortiment van onbespoten planten, duurzame zaden, biologische bollen en ambachtelijk gekweekte bloemen en (fruit)bomen. Natuurlijk kun je je ook vergapen aan het prachtige landgoed, en de organisatie is bezig met een interessant dagprogramma. 

Lees ook:

Aanwezige kwekers

Deze kwekers staan op de ambachtelijke plantenmarkt. Klik op de kwekers die roze zijn om te lezen wat ze voor een moois meenemen op 1 oktober. Heb je nog vragen over de ambachtelijke plantenmarkt? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ook te vinden op de markt:

  • Annabel Middeldorp Mandenmakerij
  • Bijenstichting
  • Gardeners’ World Magazine
  • Het Blauwe Huisje Jams en Curds
  • Paddenstoelenkwekerij Groene Takken
  • Pottenbakkerij De Smeltkroes
  • Vlinderstichting

De lijst is onder voorbehoud, en wordt aangevuld.  

Meer lezen over:
Inspiratie
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu