Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In deze Gardeners’ World uitzending van vrijdag 29 september 2023 (20:30 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Knoflook en bollen

Er is van alles te doen op Longmeadow. Monty poot knoflook en uien, voegt camassia’s toe aan zijn Bog Garden en plant bollen in potten voor het voorjaar. Ook verspeent hij vingerhoedskruid en bereidt hij zijn aardbeienbedden voor op de winter.

Droogtebestendige tuin

Joe Swift bezoekt een grindtuin in Kent, waarin de tuinier planten heeft gezet die met heel weinig water toe kunnen en toch het hele jaar kleur en textuur leveren. Verder reist Tom Brown naar de RHS Garden Bridgewater in Salford om hun plantentests van dichtbij te bekijken en te zien hoe planten een ‘award of garden merit’ krijgen. 

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Het team neemt opnieuw een kijkje bij drie zussen om te ontdekken hoe hun omgevallen kas een kans biedt om een deel van de tuin opnieuw in te delen.
  • Ontdek de voordelen van permacultuur voor zowel mens als dier in een moestuin in Hertfordshire, 
  • De kijkers hebben weer veel video’s ingezonden van de bezigheden in hun eigen tuinen.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zaterdagochtend 30 september (dus dit keer niet op zondagochtend) om 10:00 uur wordt de uitzending herhaald.

Wil je op de hoogte blijven en een seintje krijgen wanneer je precies weer voor de tv moet klaarzitten? Schrijf je dan hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Gardeners’ World op tv kijken

Wil jij goedkoop Gardeners’ World op tv kijken? Neem nu een abonnement op NLZIET en probeer het eerst 14 dagen gratis.

Magazine van Gardeners’ World 10/2023

Gardeners’ World 10/2023

Bestel nu