Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titchmarch, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In de Gardeners’ World uitzending van vrijdag 17 september 2021 (21:30 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Tuinupdate

Adam Frost bracht aan het begin van het jaar meerdere wijzigingen aan in zijn tuin. We krijgen te zien hoe zijn tuin zich het afgelopen seizoen ontwikkeld heeft.

Herfstborders

Nu de zomer voor bij is, is tijd voor wat najaarsonderhoud. Toby Buckland geeft zijn beste tips voor het op orde brengen van je borders.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Singer-songwriter Billie Marten vertelt over haar liefde voor het kweken van groenten.
  • In North Yorkshire maak je kennis met een stel dat een kleurrijke tuin heeft aangelegd op een helling.
  • De inzendingen van kijkers die ons een blik in hun tuinen gunnen worden natuurlijk niet overgeslagen.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 19 september om 7:35 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je wekker te zetten!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titshmarsh, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World sep/2021

Gardeners’ World sep/2021

Bestel nu