Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titchmarch, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In de Gardeners’ World uitzending van vrijdag 6 augustus 2021 (21:00 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

De zomertuin bijhouden

Alles groeit en bloeit volop en Monty heeft de handen vol aan het mooi houden van Longmeadow. Maar tussen de bedrijven door geniet hij intens van de vele planten die nu op hun mooist zijn.

Inspiratie uit Griekenland

Adam Frost bezoekt de befaamde Sissinghurst Castle Gardens. Daar neemt hij een kijkje in een nieuw gedeelte van de tuinen waarvan de inspiratie komt van een reis naar het Griekse eiland Delos.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Een groot tuinliefhebber in Berkshire laat zien hoe ze haar tuin in elk seizoen de moeite waard maakt.
  • Een kweker in West Sussex met meer dan vijftig jaar ervaring deelt tips over het kweken van de perfecte dahlia.
  • In Kent maak je kennis met een tuinier die prachtige kleurrijke bloempotten samenstelt.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 8 augustus om 8:05 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je wekker te zetten!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titshmarsh, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World aug/2021

Gardeners’ World aug/2021

Bestel nu