Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

Deze week is er geen Gardeners’ World op tv, maar kun je tóch volop genieten van de mooiste planten en tuinen tijdens de Chelsea Flower Show 2024.

In de uitzending van vrijdag 24 mei 2024 (20:30 uur Nederlandse tijd op BBC1) wordt de winnaar van de felbegeerde BBC RHS People’s Choice Award bekendgemaakt.

Aansluitend op BBC2, om 21:00 uur, geven Monty Don en Joe Swift uitgebreid hun deskundige mening over de winnende tuin.

Ook op zaterdag en zondag worden er nog enkele programma’s rondom de Chelsea Flower Show 2024 uitgezonden. Meer informatie hierover vind je op de pagina Kijktip: volg de Chelsea Flower Show 2024 op tv

Mis geen enkele uitzending

Wil je op de hoogte blijven en een seintje krijgen wanneer je precies weer voor de tv moet klaarzitten? Schrijf je dan hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Gardeners’ World op tv kijken

Wil jij goedkoop Gardeners’ World op tv kijken? Neem nu een abonnement op NLZIET en probeer het eerst 14 dagen gratis.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu