Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titchmarch, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In de Gardeners’ World uitzending van vrijdag 25 juni 2021 (21:00 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Snijbloemen in de moestuin

Adam Frost heeft het razenddruk in zijn tuin, waar hij tips geeft voor het leggen van een nieuwe grasmat. Verder plant hij succulenten en voegt hij vaste planten toe aan zijn moestuin om snijbloemen van te kunnen plukken.

Waterlanders

Joe Swift reist af naar Marwood Hill Gardens in Devon. Daar gaat hij op zoek naar planten die zich helemaal thuisvoelen in vochtige omstandheden.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • In Buckinghamshire leer je het verhaal kennen achter een goed verborgen collectie irissen die gedurende 45 jaar zijn verzamelend.
  • In Midlothian staat een kwekerij waar de blauwe schijnpapaver de specialiteit is.
  • Frances Tophill ontmoet een bloemist die verzot is op het kweken van snijbloemen in haar volkstuin.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 27 juni om 8:05 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je recorder in te stellen!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titshmarsh, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardener’s World juli/2021

Gardener’s World juli/2021

Bestel nu