Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

Gardeners’ World Winter Specials 2022/23

Op vrijdag 2 december 2022 kun je om 21:00 uur (Nederlandse tijd) op BBC2 kijken naar de eerste van vier speciale uitzendingen van Gardeners’ World. In deze aflevering oogst Monty zijn favoriete wintergroenten, doet hij voor hoe je winterstekken maakt en beplant hij een pot met tulpen die komend voorjaar de show moet gaan stelen.

RHS Garden Rosemoor

Carol Klein brengt een bezoek aan RHS Garden Rosemoor, een tuin met genoeg kleur en textuur om zelfs op de donkerste winterdagen licht in de duisternis te brengen.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World

  • Joe Swift ontmoet tv-presentatrice AJ Odudu, die een groot liefhebber is van kamerplanten.
  • Sue Kent en Toby Buckland reizen af naar de inspirerende Piet Oudolf-tuin van Hauser & Wirth in Somerset.
  • De hoofdtuinman van West Dean Gardens in West Sussex deelt zijn tips voor het kweken van ranonkels.
  • In Trebah Garden in Cornwall ontdek je de geweldige collectie bamboe.
  • En tot slot krijg je te zien waar de kijkers van Gardeners’ World zoals mee bezig zijn geweest in hun tuinen.

Uitzending gemist?

Heb je de uitzending van de Gardeners’ World Winter Special gemist? Op zondagochtend 4 december om 7:20 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je wekker te zetten!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Gardeners’ World op tv in 2023

Het tv-seizoen van 2023 is in oktober afgesloten, maar in maart 2023 zal het volgende seizoen weer van start gaan. Nog even wachten dus! Wil je op de hoogte blijven en een seintje krijgen wanneer je weer voor de tv moet klaarzitten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Magazine van Gardeners’ World 12/2022

Gardeners’ World 12/2022

Bestel nu