Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

Op vrijdag 23 februari 2024 (om 21:00 uur Nederlandse tijd op BBC2) is er nog geen Gardeners’ World op tv, maar kun je wel genieten van de eerste aflevering van een nieuwe serie, namelijk ‘Monty Don’s Spanish Gardens’. Dit kun je verwachten:

Op tuinentocht door Spanje

Monty Don begint aan een reis door Spanje waarbij hij meer dan 4.000 kilometer aflegt om fascinerende tuinen, gemeenschapsprojecten en parken te bezoeken en zo het land steeds meer te leren kennen. Op zijn reis bezoekt Monty een grote variatie aan plaatsen, van historische keizerlijke paleizen tot moderne tuinen van een nieuwe generatie Spaanse ontwerpers die nauwer samenwerken met het landschap en de uitdagingen van het harde klimaat.

In deze aflevering

In deze eerste aflevering reist Monty door Midden-Spanje. Hij begint bij het enorme, imposante paleis en de tuin van het Escorial, voordat hij doorreist naar Madrid, Toledo, andere delen van Castilië en uiteindelijk Valencia. Daar bezoekt hij onder andere een tropische tuin in een treinstation, de tuin van een voormalig Andalusisch paleis en een park gevormd uit een voormalige rivierbedding.

Uitzending gemist?

Wil je op de hoogte blijven en een seintje krijgen wanneer je precies weer voor de tv moet klaarzitten? Schrijf je dan hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson, Frances Tophill en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Gardeners’ World op tv kijken

Wil jij goedkoop Gardeners’ World op tv kijken? Neem nu een abonnement op NLZIET en probeer het eerst 14 dagen gratis.

Magazine van Gardeners’ World 03/2024

Gardeners’ World 03/2024

Bestel nu