Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

Chelsea Flower Show 2022

Deze week maakt Gardeners’ World even plaats voor hét tuinevenement van het jaar: de Chelsea Flower Show. En natuurlijk is het team van Gardeners’ World hier ook van de partij. Monty Don en Joe Swift praten op 27 mei 2022 om 21:00 uur (Nederlandse tijd) op BBC2 met de winnaar van de felbegeerde BBC RHS People’s Choice Award.

Uitbundig veel bloemen

Sharleen Spiteri, zangeres van de band Texas, praat met Monty over haar liefde voor tuinieren. Ondertussen laat Carol Klein haar favoriete bloemen zien uit de Great Pavilion waarvan je groene vingers gaan kriebelen.

Jubileum van de Queen

Met nog een week te gaan tot het platina jubilieum van koningin Elizabeth viert Rachel de Thame de lange relatie van de Queen met de Chelsea Flower Show.

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World 06/2022

Gardeners’ World 06/2022

Bestel nu