Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In deze Gardeners’ World uitzending van vrijdag 19 augustus 2022 (22:30 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Ommuurde moestuin

Terwijl Monty nog meer dan genoeg te doen heeft op Longmeadow, geniet Adam Frost van de vele gewassen die groeien in een ommuurde Victoriaanse moestuin in Somerset.

De tuin in zijn omgeving

Joe Swift bezoekt een tuin in West Sussex die compleet opnieuw ontworpen is om ten volle te kunnen profiteren van het schitterende uitzicht over de het nationale park South Downs.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Steve Fletcher, de uurwerkspecialist van het tv-programma The Repair Shop, deelt zijn liefde voor tuinieren.
  • Een tuinier uit Lancashire is een groot liefhebber van het kweken van clematissen en vertelt er uitgebreid over.
  • Zoals gebruikelijk delen ook diverse kijkers weer hun persoonlijke tuinbezigheden.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 21 augustus om 7:05 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je wekker te zetten!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World 08-2022

Gardeners’ World 08-2022

Bestel nu