Gardeners' World op tv kijken

Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titchmarch en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In de Gardeners’ World uitzending van vrijdag 16 april 2021 (22:00 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Planten voor onder struiken

In de Cottage Garden op Longmeadow laat Monty zien welke planten je onder struiken en rozen kwijt kunt. En nu de zon de grond voldoende heeft opgewarmd gaat hij ook aan de slag met het zaaien van zomergewassen.

Verzot op orchideeën

In East Sussex gaat Gardeners’ World op bezoek bij een kweker van orchideeën die zijn beste kweektips prijsgeeft, en in Oxfordshire vertelt een stel over hun grote liefde: tuinieren in de moestuin.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Carol Klein bezoekt Dunsborough Park in Surrey, waar de tulp de show steelt.
  • In Brighton is Kate Bradbury in haar eigen tuin, waar ze de eerste hand legt aan een tuin met heel veel ruimte voor de natuur.
  • En natuurlijk geven diverse kijkers weer een inkijkje in hun eigen tuin en delen ze hun leukste tuintips.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 18 april om 7:35 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je recorder in te stellen!

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Alan Titshmarsh, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World apr/2021

Gardeners’ World apr/2021

Bestel nu