Gardeners’ World op tv

Gardeners' World op tv

Elke week van maart tot en met oktober delen Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts in Gardeners’ World op tv hun beste tuintips en inspiratie met je.

In deze uitzending van Gardeners’ World

In deze Gardeners’ World uitzending van vrijdag 24 maart 2023 (21:00 uur Nederlandse tijd op BBC2) kun je deze onderwerpen verwachten:

Gratis planten maken

Nu de planten hun eerste groeispurt krijgen, laat Monty zien hoe hij heel veel gratis planten maakt van kruidachtige vaste planten. Ook knipt hij pelargoniums terug die hebben overwinterd in de kas en zaait hij meer groenten.

Witte border

Sue Kent heeft het ontzettend druk aan het begin van het groeiseizoen in haar tuin in Swansea. Ze legt daar een witte border aan en experimenteert met een ongebruikelijke manier om groenten in potten te kweken.

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Nick Bailey deelt zijn plannen voor zijn nieuwe tuin in Cambridgeshire en laat zien hoe je een makkelijk verplaatsbare pottentuin maakt.
  • In Dorset bezoekt Frances een bloemist en ontdekt ze meer manieren om snijbloemen te gebruiken.
  • Rachel de Thame verwondert zich over de majestueuze Helleborus.

Uitzending gemist?

Gardeners’ World wordt tussen maart en oktober elke vrijdagavond uitgezonden op BBC Two. Gardeners’ World gemist? Op zondagochtend 26 maart om 7:35 uur wordt de uitzending herhaald, dus vergeet niet je wekker te zetten!

Wil je op de hoogte blijven en een seintje krijgen wanneer je precies weer voor de tv moet klaarzitten? Schrijf je dan hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Al ruim 50 jaar een begrip

Gardeners’ World is een begrip onder tuiniers over de hele wereld. Het programma wordt al meer dan 50 jaar op tv uitgezonden door de BBC en is populairder dan ooit!

Tijdens het tuinseizoen vertellen presentatoren Monty Don, Carol Klein, Adam Frost, Arit Anderson en andere experts je alles wat je moet weten over tuinieren. Zij delen hun beste tips met de kijker, bezoeken inspirerende tuinen en bieden een kijkje in hun eigen groene paradijs.

Magazine van Gardeners’ World 04/2023

Gardeners’ World 04/2023

Bestel nu