Magazine

Ben jij ook altijd bezig in de tuin? Geniet je net zo veel van het tuinieren zelf als van het eindresultaat? Met Gardeners’ World krijg je het jaar door inspiratie, praktische tips en trucs en stap-voor-stap uitleg om lekker aan de slag te gaan. Gardeners’ World is het Nederlandstalige tijdschrift van het beroemde BBC-programma. Gardeners’ World is je gids naar de tuin die jij voor ogen hebt.

Groene vingers, zand onder de nagels

Gardeners’ World wordt gemaakt met een passie voor tuinieren. De makers van het tv-programma in Engeland, de Nederlandse redactie van het magazine en al onze fans – wij zijn trots op onze groene vingers en het zand onder de nagels. Wij genieten net zo zeer van het bezig zijn in onze tuin als van het resultaat. Met Gardeners’ World wordt je tuin je persoonlijke creatie, die er het hele jaar door prachtig bij ligt.

De beste tip op het perfecte moment

In de tuin is er altijd wat te doen. Gardeners’ World geeft op het juiste moment de juiste tips voor het verzorgen van je tuin. Zo zorg je ervoor dat hij er nu perfect bij ligt, maar ook dat je het volgende seizoen weer optimaal geniet van je tuin in bloei. Gardeners’ World vertelt je bovendien niet alleen wát je moet doen, maar ook hóé je dat doet. We leggen stap voor stap, in woord en beeld, uit hoe jij het ook voor elkaar krijgt.

Eindeloze inspiratie

De redactie van Gardeners’ World heeft een belangrijk doel voor ogen: jou inspireren. We delen de mooiste planten en plant-combinaties waar wij heel enthousiast van worden en nemen je mee naar de mooiste tuinen. We laten niet alleen zien wat we mooi vinden, maar leggen ook uit hoe jij dit in je eigen tuin creëert. Of op je balkon. Of in je huiskamer, in de moestuin of in een pot. Wij zijn er voor iedereen. Hoe veel of weinig tuinervaring of ruimte je ook hebt.

Altijd de duurzame oplossing

Wij tuinieren honderd procent duurzaam en natuurlijk. De milieuvriendelijke manier is vaak ook de gemakkelijke oplossing. We hebben aandacht voor de planten en alles wat leeft in de tuin. Want was is er nou mooier dan je tuin te delen met alles wat kruipt en fladdert?

Met de experts van de BBC

Gardeners’ World is al sinds 1968 een icoon van de BBC, met miljoenen kijkers van over de hele wereld. Wij maken het Nederlandstalige magazine samen met de experts van de BBC, zoals Monty Don en Carol Klein. Zo combineren we het beste van de twee werelden: de expertise uit Groot-Brittannië, met de lokale kennis van ons klimaat en de planten en dieren die hier leven.

Verschijningsdata Gardeners’ World

 • Gardeners’ World 2: 23 januari
 • Gardeners’ World 3: 20 februari
 • Gardeners’ World 4: 26 maart
 • Gardeners’ World 5: 23 april
 • Gardeners’ World 6: 21 mei
 • Gardeners’ World 7: 25 juni
 • Gardeners’ World 8: 23 juli
 • Gardeners’ World 9: 20 augustus
 • Gardeners’ World 10: 24 september
 • Gardeners’ World 11: 22 oktober
 • Gardeners’ World 12: 19 november
 • Gardeners’ World 1/2025: 24 december

Op de bovengenoemde data ligt Gardeners’ World in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Onderdeel van F&L Media

Gardeners’ World Magazine maakt onderdeel uit van uitgeverij F&L Media. Met een rijk palet van 9 toonaangevende mediamerken, brengen we inspiratie en informatieve content naar jouw wereld. Van lifestyle tot technologie, we omarmen diversiteit met titels zoals Filosofie Magazine, iCreate, Foodies en nog veel meer. Onderstaand lichten we onze andere merken uit.

Auto Review
Auto Review biedt ontspannend (auto)leesplezier met sfeervolle reportages en diepgaande vergelijkende tests, humoristisch geschreven en schitterend in beeld gebracht.

C’t Magazine
c’t magazine is dé betrouwbare bron voor IT-ontwikkelingen, met een mix van tests, workshops en achtergronden die diepgang biedt en nieuwe interesses aanwakkert.

Filosofie Magazine
Filosofie Magazine verrijkt je geest met diepgaande inzichten en boeiende ideeën, een wereld van wijsheid en inspiratie door fascinerende artikelen en interviews.

Foodies
Foodies biedt verrassende ideeën voor lekker eten en wekt vooral de zin op om te gaan koken met verschillende technieken en ingrediënten.

Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad brengt fascinerende verhalen uit het verleden en verbindt ze met actuele gebeurtenissen. De leukste manier om te leren van het verleden en daardoor de wereld van nu beter te begrijpen.

iCreate
iCreate is dé Apple-handleiding met heldere uitleg, nieuwsupdates en onmisbare tips, waardoor iedereen kan profiteren van uitgebreide Apple-kennis.

Koken & genieten
Koken & Genieten biedt een overvloed aan recepten die direct inspireren om te koken. Van snelle gerechten voor doordeweeks tot uitgebreide weekendmaaltijden.

Maarten!
Maarten! is het magazine van Maarten van Rossem, gevuld met verrassende artikelen en analyses van diverse experts.

F&L Media webshop
Breng eens een bezoekje aan onze webshop. Hier vind je de meest recente edities van al onze merken. Daarnaast bieden we hier ook onze speciale uitgaven aan.

Magazine van Gardeners’ World 03/2024

Gardeners’ World 03/2024

Bestel nu