Magazine

Ben jij ook altijd bezig in de tuin? Geniet je net zo veel van het tuinieren zelf als van het eindresultaat? Met Gardeners’ World krijg je het jaar door inspiratie, praktische tips en trucs en stap-voor-stap uitleg om lekker aan de slag te gaan. Gardeners’ World is het Nederlandstalige tijdschrift van het beroemde BBC-programma. Gardeners’ World is je gids naar de tuin die jij voor ogen hebt.

Groene vingers, zand onder de nagels

Gardeners’ World wordt gemaakt met een passie voor tuinieren. De makers van het tv-programma in Engeland, de Nederlandse redactie van het magazine en al onze fans – wij zijn trots op onze groene vingers en het zand onder de nagels. Wij genieten net zo zeer van het bezig zijn in onze tuin als van het resultaat. Met Gardeners’ World wordt je tuin je persoonlijke creatie, die er het hele jaar door prachtig bij ligt.

De beste tip op het perfecte moment

In de tuin is er altijd wat te doen. Gardeners’ World geeft op het juiste moment de juiste tips voor het verzorgen van je tuin. Zo zorg je ervoor dat hij er nu perfect bij ligt, maar ook dat je het volgende seizoen weer optimaal geniet van je tuin in bloei. Gardeners’ World vertelt je bovendien niet alleen wát je moet doen, maar ook hóé je dat doet. We leggen stap voor stap, in woord en beeld, uit hoe jij het ook voor elkaar krijgt.

Eindeloze inspiratie

De redactie van Gardeners’ World heeft een belangrijk doel voor ogen: jou inspireren. We delen de mooiste planten en plant-combinaties waar wij heel enthousiast van worden en nemen je mee naar de mooiste tuinen. We laten niet alleen zien wat we mooi vinden, maar leggen ook uit hoe jij dit in je eigen tuin creëert. Of op je balkon. Of in je huiskamer, in de moestuin of in een pot. Wij zijn er voor iedereen. Hoe veel of weinig tuinervaring of ruimte je ook hebt.

Altijd de duurzame oplossing

Wij tuinieren honderd procent duurzaam en natuurlijk. De milieuvriendelijke manier is vaak ook de gemakkelijke oplossing. We hebben aandacht voor de planten en alles wat leeft in de tuin. Want was is er nou mooier dan je tuin te delen met alles wat kruipt en fladdert?

Met de experts van de BBC

Gardeners’ World is al sinds 1968 een icoon van de BBC, met miljoenen kijkers van over de hele wereld. Wij maken het Nederlandstalige magazine samen met de experts van de BBC, zoals Monty Don en Carol Klein. Zo combineren we het beste van de twee werelden: de expertise uit Groot-Brittannië, met de lokale kennis van ons klimaat en de planten en dieren die hier leven.

Verschijningsdata Gardeners’ World

 • Gardeners’ World 2: 24 januari
 • Gardeners’ World 3: 21 februari
 • Gardeners’ World 4: 21 maart
 • Gardeners’ World 5: 18 april
 • Gardeners’ World 6: 23 mei
 • Gardeners’ World 7: 27 juni
 • Gardeners’ World 8: 25 juli
 • Gardeners’ World 9: 22 augustus
 • Gardeners’ World 10: 26 september
 • Gardeners’ World 11: 24 oktober
 • Gardeners’ World 12: 28 november

Op de bovengenoemde data ligt Gardeners’ World in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Magazine van Gardeners’ World 09/2023

Gardeners’ World 09/2023

Bestel nu