Magazine

Ontvang praktische tuininspiratie met Gardeners’ World Magazine

Met ons praktische tuin magazine krijg je het hele jaar door inspiratie, praktische tips en stap-voor-stap uitleg om je tuin tot bloei te brengen. Door onze samenwerking met het beroemde BBC-programma bieden we de juiste tips, adviezen en inspiratie voor de tuin. Leer niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het doet, en dit alles met een focus op duurzaamheid en natuurlijk tuinieren.

Ontdek hét stap-voor-stap tuinblad: tips & adviezen

Tuin magazine - zaai tips

Ontvang op het juiste moment de juiste tips voor je tuin met ons tuinblad. Zo zorg je ervoor dat je tuin er nu perfect bij ligt en dat je het volgende seizoen weer optimaal kunt genieten van een bloeiende tuin. Gardeners’ World vertelt je niet alleen wát je moet doen, maar ook hóe je dat doet, met stapsgewijze begeleiding in woord en beeld.

Wekelijks tuintips in je mail

Iedere week de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuinsoort in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

De mooiste bloemen en planten voor je tuin

Tuin tijdschrift: inspiratie voor de mooiste bloemen en planten in je tuin

Onze redactie heeft een belangrijk doel voor ogen: jou inspireren. We delen de mooiste planten en plant-combinaties waar wij heel enthousiast van worden en nemen je mee naar de mooiste tuinen. We laten niet alleen zien wat we mooi vinden, maar leggen ook uit hoe jij dit in je eigen tuin creëert. Wij zijn er voor iedereen. Hoe veel of weinig tuinervaring of ruimte je ook hebt.

Tijdschrift tuinieren: duurzaam genieten van jouw tuin

Tuinieren tijdschrift

Ontdek ons tijdschrift over tuinieren, waar we honderd procent duurzaam en natuurlijk tuinieren promoten. Onze milieuvriendelijke benadering biedt niet alleen eenvoudige oplossingen, maar ook aandacht voor alle aspecten van de tuin, van de planten tot alles wat erin leeft. Want wat is er nu mooier dan jouw tuin te delen met al het leven dat erin kruipt en fladdert?

Tuin tijdschrift met BBC experts

Wij maken het Nederlandstalige tuin tijdschrift samen met de experts van de BBC, zoals Monty Don en Carol Klein. Gardeners’ World is al sinds 1968 een icoon van de BBC, met miljoenen kijkers van over de hele wereld. Zo combineren we het beste van de twee werelden: de expertise uit Groot-Brittannië, met de lokale kennis van ons klimaat en de planten en dieren die hier leven.

Hét tijdschrift met aandacht voor de moestuin

Moestuin tijdschrift

Elke maand geven we praktische tips voor de moestuin, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen, om optimaal te genieten van je eigen oogst. Ontdek hoe je van jouw tuin een bron van voeding en verbinding met de natuur kunt maken met onze uitgebreide artikelen moestuinieren. We hebben de beste tips gebundeld in onze speciale uitgave Mini-moestuin.

Onze speciale tuin magazines

Tuin magazine - hele jaar door snoeien
Tuin magazine - tuinieren voor beginners

Verschijningsdata Gardeners’ World

 • Gardeners’ World 2: 23 januari
 • Gardeners’ World 3: 20 februari
 • Gardeners’ World 4: 26 maart
 • Gardeners’ World 5: 23 april
 • Gardeners’ World 6: 21 mei
 • Gardeners’ World 7: 25 juni
 • Gardeners’ World 8: 23 juli
 • Gardeners’ World 9: 20 augustus
 • Gardeners’ World 10: 24 september
 • Gardeners’ World 11: 22 oktober
 • Gardeners’ World 12: 19 november
 • Gardeners’ World 1/2025: 24 december

Op de bovengenoemde data ligt Gardeners’ World in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Onderdeel van F&L Media

Gardeners’ World Magazine maakt onderdeel uit van uitgeverij F&L Media. Met een rijk palet van 9 toonaangevende mediamerken, brengen we inspiratie en informatieve content naar jouw wereld. Van lifestyle tot technologie, we omarmen diversiteit met titels zoals Filosofie Magazine, iCreate, Foodies en nog veel meer. Onderstaand lichten we onze andere merken uit.

Auto Review
Auto Review biedt ontspannend (auto)leesplezier met sfeervolle reportages en diepgaande vergelijkende tests, humoristisch geschreven en schitterend in beeld gebracht.

C’t Magazine
c’t magazine is dé betrouwbare bron voor IT-ontwikkelingen, met een mix van tests, workshops en achtergronden die diepgang biedt en nieuwe interesses aanwakkert.

Filosofie Magazine
Filosofie Magazine verrijkt je geest met diepgaande inzichten en boeiende ideeën, een wereld van wijsheid en inspiratie door fascinerende artikelen en interviews.

Foodies
Foodies biedt verrassende ideeën voor lekker eten en wekt vooral de zin op om te gaan koken met verschillende technieken en ingrediënten.

Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad brengt fascinerende verhalen uit het verleden en verbindt ze met actuele gebeurtenissen. De leukste manier om te leren van het verleden en daardoor de wereld van nu beter te begrijpen.

iCreate
iCreate is dé Apple-handleiding met heldere uitleg, nieuwsupdates en onmisbare tips, waardoor iedereen kan profiteren van uitgebreide Apple-kennis.

Koken & genieten
Koken & Genieten biedt een overvloed aan recepten die direct inspireren om te koken. Van snelle gerechten voor doordeweeks tot uitgebreide weekendmaaltijden.

Maarten!
Maarten! is het magazine van Maarten van Rossem, gevuld met verrassende artikelen en analyses van diverse experts.

F&L Media webshop
Breng eens een bezoekje aan onze webshop. Hier vind je de meest recente edities van al onze merken. Daarnaast bieden we hier ook onze speciale uitgaven aan.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu