Gardeners’ World lentekorting: Dahlia ‘Café au Lait’ van Bloemoloog

Partnerbijdrage van Bloemoloog
Plant biologische Dahlia 'Café au Lait' van Bloemoloog voor weken vol spectaculaire bloemen.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over Dahlia ‘Café au Lait’ van Bloemoloog en hoe je deze dahliaknol met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over Bloemoloog

Bij de Bloemoloog vind je uitsluitend biologische bol- en knolgewassen met Skal-certificaat die met aandacht voor de natuur zijn gekweekt. De Bloemoloog combineert zo bloemen die een pracht zijn voor het oog met het bijdragen aan een gezond ecosysteem en biodiversiteit. Kijk voor hun uitgebreide assortiment in hun webshop of bij hun bloembollenkraam op evenementen in Nederland en België.

Bij de bloemoloog vind je biologische bollen en knollen, zoals Dahlia 'Café au Lait'.

Biologische dahlia’s oogsten uit eigen tuin

Plant biologische Dahlia 'Café au Lait' van Bloemoloog voor weken vol spectaculaire bloemen.

De grote bloemen van dinnerplate-dahlia ‘Café au Lait’ zijn aanvankelijk wit met roze, maar verkleuren op den duur tot de zachte tint van koffie met melk. Deze enthousiaste plant maakt van midden zomer tot de eerste bloei wel 10 tot 15 bloemen aan, waarbij elke bloem wel 30 cm breed kan worden! Je geniet zo wekenlang van kleur en spectaculaire plukbloemen.

Deze dahlia’s zijn ook erg geschikt als blikvangers in boeketten of op zichzelf in een vaas. Doordat ze biologisch zijn weet je dat de bloemen niet alleen goed zijn voor je humeur, maar ook voor het leven in je tuin.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Wil jij ook graag biologische dahliaknollen bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 10% korting op Dahlia ‘Café au Lait’. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 20%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar bloemoloog.nl/products/bio-dahlia-cafe-au-lait en voer bij het afrekenen de kortingscode in.

Tip! De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem hier!

Voorwaarden

Deze lentekorting geldt voor dahliaknollen van de soort ‘Café au Lait’ tijdens het weekend van 5, 6 en 7 april 2024.

Lees meer over dahlia’s

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu