Gardeners’ World lentekorting: gratis accessoire bij jouw nieuwe serre van Euro-Serre

Partnerbijdrage van Euro-Serre
Bestel een gratis accessoire bij jouw serre van Euro-Serre en richt je kas in!

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de hobbyserres van Euro-Serre en hoe je er gratis accessoires bij kunt bestellen.

Lees verder na de advertentie

Over Euro-Serre

Euro-Serre is gevestigd in België en maakt in heel Europa tuiniers buiten-gewoon gelukkig met hun hobbykassen van hoge kwaliteit. Ze bundelen vakmanschap met duurzame materialen en streven naar een zo’n klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo werken ze met circulaire grondstoffen, kunnen de serres voor 95% gerecycled worden en produceert Euro-Serre lokaal en op basis van 100% zonne-energie.

Bestel een serre met gratis accessoires bij Euro-Serre met Gardeners' World lentekorting.

Een handige toevoeging aan jouw verlengde tuinseizoen

Start jouw tuinseizoen goed met Gardeners' World lentekorting!

Met een serre verleng je jouw (moes)tuinseizoen en voeg je een persoonlijk element toe aan je tuin. Zo geniet je door het jaar heen van nog meer zelfgekweekt groente en fruit. Bij Euro-Serre stel je zelf een praktische, stijlvolle en multifunctionele serre samen die past bij wat jij belangrijk vindt. Klein of groot, aluminium of in een kleurtje: jij kiest de tuinkas op maat die perfect aansluit bij wat jij zoekt.

Laat jouw hobbyserre vervolgens monteren of ga zelf aan de slag met een zelfbouwpakket. Met lentekorting breid je jouw nieuwe serre uit met een gratis accessoire of accessoires, zoals een schermdoek, een rek, een automatische raamopener of een handige zaaibak. Kies accessoires die passen bij wat jij zoekt in een tuinkas en maak jouw verlengde tuinseizoen nog aangenamer.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Bestel een gratis accessoire bij jouw serre van Euro-Serre en richt je kas in!

Wil jij ook graag een hobbyserre met gratis accessoires bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen een kortingscode voor gratis accessoires t.w.v. in totaal 100 euro bij een nieuwe hobbyserre. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk voor gratis accessoires van in totaal 150 euro!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar euroserre.com/verdelers/ en voer bij het afrekenen de kortingscode in. De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem hier!

Voorwaarden

Wat je smaak ook is, met een gratis accessoire bij je nieuwe serre van Euro-Serre voeg jij een persoonlijk element toe aan je tuin.

Als lezer mag je bij je nieuwe serre gratis accessoires aanschaffen t.w.v. 100 euro. Abonnees mogen bij een nieuwe serre gratis accessoires aanschaffen t.w.v. 150 euro. Deze actie is geldig in België en Nederland bij bestelling van een serre (kas) via de genoemde website op 5, 6 en 7 april 2024.

Lees meer over tuinieren in een kas

Meer lezen over:
Partnerbijdrage Kas
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu