Nieuw seizoen Gardeners’ World op tv van start!

Helga Kluiter
|
15/03/2021
Nieuw seizoen Gardeners' World op tv 2021

We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover: vrijdag 19 maart 2021 kun je weer heerlijk gaan zitten voor een nieuw seizoen van Gardeners’ World!

Lees verder na de advertentie

Wanneer op tv?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Gardeners’ World begint op 19 maart 2021 om 22:00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden op BBC2. Bovendien duren de afleveringen niet meer zoals voorheen afwisselend 30 en 60 minuten, maar wordt elke aflevering vanaf de eerste uitzending gewoon een uur lang.

De eerste aflevering van Gardeners’ World 2021

In de Gardeners’ World uitzending van 19 maart 2021 kun je deze onderwerpen verwachten:

Lente op Longmeadow

Monty Don verwelkomt de lente op Longmeadow met veel veranderingen in zijn tuin. Hij gaat aan de slag met wat noodzakelijk snoeiwerk. Daarnaast haalt hij vaste planten uit de grond om ze te delen, zaait hij chilipepers en gaat hij van start met het kweken van zijn groenten voor dit jaar.

De moestuinplannen van Sue Kent

Wie afgelopen jaar heeft gekeken, kan zich vast Sue Kent nog herinneren. Deze tuinvrouw, die is geboren zonder bovenarmen, deelde enthousiast haar ervaringen over tuinieren met een handicap. Ze steekt dit jaar haar energie in een spannend nieuw project: het transformeren van haar moestuin. Joe Swift gaat bij haar langs.

Lees verder na de advertentie

Verder in deze uitzending van Gardeners’ World:

  • Er staat een ontmoeting op het programma met een gepassioneerd tuinier op Clumber Park in Nottinghamshire die een nationale collectie beheert van meer dan 100 soorten … rabarber!
  • In Leeds neemt Gardeners’ World een kijkje in een voorheen schrale achtertuin die dankzij potten en veel creativiteit een grote transformatie heeft ondergaan.
  • Carol Klein laat zien welke planten afgelopen winter schitterden in Bressingham Gardens in Norfolk.
  • En tot slot is er ook dit nieuwe seizoen van Gardeners’ World op tv weer aandacht voor de ingezonden video’s van kijkers.
Meer lezen over:
Inspiratie TV
Helga KluiterHelga kon vroeger nog geen vetplantje in leven houden, maar als laatbloeier heeft ze toch nog groene vingers ontwikkeld – waarmee ze ook stukjes typt voor Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu