Gardeners’ World lentekorting: klimplanten van Arborealis

Partnerbijdrage van Arborealis
Of je nu zoekt naar plantgoed voor je tuin of gereedschap om je tuin te onderhouden: je vindt het bij Gardeners' World lentekorting!

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de klimplanten van Arborealis en hoe je die in Drenthe met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over Arborealis

Kwekerij Arborealis uit Drenthe kweekt een divers aanbod van onbespoten tuinplanten zoals klimplanten, vaste planten, kruiden, varens, heesters en voedselbosplanten. Arborealis legt de nadruk op planten die maar weinig worden aangeboden en toepasbaar zijn in ons klimaat. Verder is de insteek van de kwekerij om samen te werken met de natuur door geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Tip! Bezoek de kwekerij ook op 4 en 5 mei 2024 tijdens het Zin in de Zomer-weekend!

Bij Kwekerij Aborealis koop je klimplanten met Gardeners' World lentekorting!

Slim planten met klimplanten

Koop mooie klimplanten van Arborealis met lentekorting, zoals deze rozen.

Zoek jij mooie klimmers voor in je tuin? Dan ben je bij Arborealis aan het goede adres. Vanaf 5 april krijg je daar namelijk een maand lang 15% lentekorting op klimplanten aan de kassa in Wilhelminaoord, Drenthe. Denk aan klimrozen, kiwibessen, akebia’s, blauwe regen, Lathyrus en meer!

Van eetbare soorten tot bloemen die bestuivers laten watertanden, met klimplanten voeg je groen toe aan jouw tuin zonder dat je planten veel plek op de grond hoeven in te nemen. Dat maakt klimplanten ook ideaal voor kleinere tuinen of wanneer je een lege muur of schutting hebt die wel wat groene pracht kan gebruiken.

Lees verder na de advertentie

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Of je nu zoekt naar plantgoed voor je tuin of gereedschap om je tuin te onderhouden: je vindt het bij Gardeners' World lentekorting!

Wil jij ook graag 15% korting op de klimplanten van Arborealis? Je maakt gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World lentekorting.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en download direct alle kortingscodes van de Gardeners’ World Lentekorting! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens in de periode van 5 april tot en met 5 mei naar kwekerij Arborealis in Wilhelminaoord en kies klimplant(en) uit voor jouw tuin. Laat bij het afrekenen de kortingscode zien voor 15% korting.

Tip! De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World en op de speciale flyer voor abonnees. Je kunt daarom ook een van deze twee meenemen naar de kwekerij voor 15% lentekorting. Ren snel naar de winkel of bestel hem in onze webshop.

Waar vind je kwekerij Arborealis?

Kwekerij Arborealis Vof, Dirk de Ruiterpad 2, 8384 DD, Wilhelminaoord (NL). Kijk voor meer over hun assortiment ook op hun website, www.arborealis.nl.

Voorwaarden

Lathyrus is ook een mooie klimplant die je kunt vinden bij Arborealis.

Deze kortingsactie op klimplanten van Arborealis is alleen geldig op locatie aan de kassa van de kwekerij op vertoon van een april-nummer van Gardeners’ World magazine, een kortingsflyer of de mail met kortingscode. Deze kortingsactie loopt van 5 april t/m 5 mei 2024.

Lees meer over klimmende planten

Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu