Gardeners’ World lentekorting: biologische bloemenzaden van Bloem en Oogst

Partnerbijdrage van Bloem en Oogst
Koop biologische bloemenzaden van Bloem en Oogst met Gardeners' World lentekorting.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over het assortiment van Bloem en Oogst en hoe je hun biologische zaden met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over Bloem en Oogst

Bloem en Oogst wil met gezonde, biologische zaden bijdragen aan mooie plukbloemen voor iedereen: mens, dier en natuur. In het mooie Drenthe telen ze veel gewilde plukbloemzaden, van allerlei kleuren strobloem en inheemse wilde peen tot aaibare hazenstaartjes en vrolijke trommelstokjes. Op kwekerij Bloem en Oogst groeien de bloemen op eigen kracht en eigen tempo en kunnen tal van insecten snoepen van de nectar.

Je vindt biologische bloemenzaden bij Bloem en Oogst.

Biologische bloemenzaden voor jou en bestuivers

Met Gardeners' World lentekorting shop je met korting op het hele assortiment bij Bloem en Oogst.

Maak thuis je eigen pluktuin met bloemenzaden van Drentse kwekerij Bloem en Oogst. Met deze actie krijg je lentekorting op het hele assortiment van meer dan 60 soorten biologische bloemenzaden. Bestuivers genieten van de schone bloemen en aangezien de zaden op de kwekerij worden geoogst, geschoond en verpakt, is de weg van veld naar tuin maar kort.

Bloem en Oogst ziet de kracht die schuilt in plukbloemen en de momenten waarop we die aan elkaar geven. Met biologische bloemen draag je ook nog eens bij aan biodiversiteit, gezonde voeding voor bestuivende insecten en een goed bodemleven. Van bloemenweides en borders tot potten en bakken: met deze biologische bloemenzaden oogst je straks prachtige bloemen uit eigen tuin.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Koop biologische bloemenzaden van Bloem en Oogst met Gardeners' World lentekorting.

Wil jij ook graag biologische bloemenzaden bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 5% korting op het hele zaden-assortiment bij Bloem en Oogst. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 15%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar www.bloemenoogst.nl/webshop en voer bij het afrekenen de kortingscode in.

Tip! De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem hier!

Voorwaarden

Voorwaarden: de korting geldt voor het hele assortiment in het weekend van 5, 6 en 7 april 2024. Bestellingen kunnen alleen worden verzonden, niet opgehaald.

Lees meer over pluktuinieren

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu