Gardeners’ World lentekorting: natuurlijke tuinhandschoenen van Ecotuintje

Met de natuurlijke tuinhandschoenen van Ecotuintje kun je zo aan de slag in de tuin.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de biokatoenen tuinhandschoenen in maat M van Ecotuintje en hoe je die met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over Ecotuintje 

Bij Ecotuintje vind je een breed aanbod aan biologische en duurzame moestuinproducten, van turfvrije moestuingrond tot plasticvrij worteldoek en van tuingereedschap tot vegan bemesting. Ook vind je er biologische zaden, koudebakken en compostbakken. Ecotuintje probeert de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken, beginnend in jouw en hun eigen tuin.

Bij Ecotuintje vind je wat je nodig hebt voor jouw duurzame tuin.

Tuinhandschoenen die jou een handje helpen

Gemaakt om lang mee te gaan, dat zijn de natuurlijke tuinhandschoenen van Ecotuintje.

Een tuinier weet dat bij graven, snoeien of ander grof tuinwerk goede tuinhandschoenen het verschil maken. Daarbij zoek je naar handschoenen die jouw handen beschermen, lange tijd meegaan en het liefst comfortabel zijn. Bij Ecotuintje vind je zulke handschoenen, die ook nog eens van 100% natuurlijke materialen zijn gemaakt, namelijk van FSC-gekeurde, natuurlijke latex en biologisch katoen.

De duurzaam gefabriceerde Green & Fair tuinhandschoenen zijn Fairtrade, gaan lang mee en blijven lange tijd comfortabel en soepel. Tijdens het maken van deze handschoenen van biologisch katoen en natuurlijke latex zijn geen extra middelen toegevoegd, wat ervoor zorgt dat je lang van de handschoenen kunt genieten.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Met de natuurlijke tuinhandschoenen van Ecotuintje kun je zo aan de slag in de tuin.

Wil jij ook graag zulke tuinhandschoenen bestellen voor jouw tuinseizoen? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 5% korting op tuinhandschoenen biokatoen, maat M. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 15%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar ecotuintje.nl/product/tuinhandschoenen-biokatoen-maat-m/ en voer bij het afrekenen de kortingscode in. De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem in onze webshop!

Voorwaarden

Begin je seizoen goed met een goede tuin-uitrusting.

Je kunt de lentekorting gebruiken bij het bestellen van de tuinhandschoenen biokatoen maat M op de website van Ecotuintje in het weekend van 5, 6 en 7 april 2024.

Lees meer over tuintaken waar je wel handschoenen bij kunt gebruiken

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu