Gardeners’ World lentekorting: rode zonnehoed en gele zonnehoed van Natural Bulbs

Voeg vaste planten toe aan je tuin voor bestuivers, zoals rode zonnehoed en gele zonnehoed van Natural Bulbs.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de planten rode zonnehoed en gele zonnehoed van Natural Bulbs en hoe je die met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over Natural Bulbs

Als specialist in biologische bloembollen werkt Natural Bulbs uitsluitend samen met een selecte groep kleinschalige, gespecialiseerde planten- en bollenkwekers met een sterke toewijding aan duurzaamheid. In hun unieke webshop vind je biologische bollen, vaste planten en zaden. Natural Bulbs kiest ervoor om samen te werken met de natuur en biedt kwekers een economisch perspectief in de omschakeling naar biologische teelt.

Bij Natural Bulbs vind je biologische bloembollen, planten en zaden voor jouw duurzame tuin.

Biologische bloemen voor jou en bestuivers

Voeg vaste planten toe aan je tuin voor bestuivers, zoals rode zonnehoed en gele zonnehoed van Natural Bulbs.

De rode zonnehoed (Echinacea Purpurea Magnus) staat bekend om zijn bijenvriendelijke karakter, geneeskrachtige eigenschappen en donkerroze bloemen. Zowel het blad als de bloem zijn geschikt voor consumptie. Gele zonnehoed (Rudbeckia ‘Goldsturm’) is een favoriet bij vlinders en bijen. Deze zomerbloeiers kunnen in de zon en in de halfschaduw staan.

Laat je tuin stralen met biologische vaste planten.

Behalve dat je bestuivers in jouw omgeving blij maakt met rode en gele zonnehoed, zorgen deze planten ook nog eens voor mooie plukbloemen. Bestel deze vaste planten met korting bij Natural Bulbs en kijk uit naar planten in potten van 1 tot 1,5 liter met een ontwikkeld wortelstelsel en rijk bodemleven.

Lees verder na de advertentie

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Tuinier voor bestuivers en bestel jouw tuinbenodigdheden met Gardeners' World lentekorting.

Wil jij ook graag rode of gele zonnehoed van Natural Bulbs bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 10% korting op rode zonnehoed en gele zonnehoed. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 20%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar de links voor de producten (zie hieronder) en voer bij het afrekenen de kortingscode in. De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem in onze webshop!

Voorwaarden

Maak bestuivers blij met onbespoten vaste planten, zoals rode en gele zonnehoed van Natural Bulbs.

De kortingscode is geldig op de website van Natural Bulbs tijdens het weekend van 5, 6 en 7 april 2024 bij een productwaarde vanaf 25 euro.

Lees meer over planten voor bestuivers

Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu