Gardeners’ World lentekorting: insectenmengsel van de Bijenstichting

Partnerbijdrage van De Bijenstichting
Van bollen tot bloemenzaden, tuingereedschap en meer: met lentekorting begin je de lente goed!

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over het insectenmengsel van de Bijenstichting en hoe je die met korting kunt kopen.

Lees verder na de advertentie

Over de Bijenstichting

Bijen zijn essentieel voor ons voedselsysteem, onze ecosystemen en het leven in onze tuinen. Door onderwijs te geven, overheidsbeleid te beïnvloeden en de aanleg van bij-vriendelijke tuinen te stimuleren, streeft de Bijenstichting naar een betere toekomst voor wilde bijen en hommels. De Bijenstichting zet zich verder in voor het herstel van bijenpopulaties door hun leefgebied te beschermen.

Bijenstichting, Bijeneducatiecentrum.

Zaai bloemen voor insecten

Van bollen tot bloemenzaden, tuingereedschap en meer: met lentekorting begin je de lente goed!

Maak van je tuin een bloeiend paradijs voor bijen, vlinders en zweefvliegen met het insectenmengsel van de Bijenstichting. Met deze mix van eenjarige, tweejarige en vaste, inheemse bloemensoorten zaai je zo’n 25m2 aan tuin in voor bestuivers. Voedzaam voor bestuivers, mooi voor jou én ook nog onderhoudsvriendelijk! Even maaien en op den duur het maaisel verwijderen, dan ben je al klaar.

Door de planten licht te verstoren, zodat hun zaden vallen, of eventueel zelf bij te zaaien, zorg je voor een blijvende bloemenpracht. Verwacht mooie soorten zoals knoopkruid, beemdkroon, vlasbekje, wilde marjolein en dagkoekoeksbloem. Ontdek de magie van biodiversiteit met dit bloemenmengsel dat niet alleen bijen maar ook de rest van jouw tuin ten goede komt.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Met de bloemen uit het insectenmengsel van de Bijenstichting draag je bij aan de biodiversiteit in jouw tuin.

Wil jij ook graag een insectenmengsel bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 15% korting op het insectenmengsel van de Bijenstichting. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 20%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar bijenstichting.nl/insectenmengsel en voer bij het afrekenen de kortingscode in.

Tip! De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem in onze webshop.

Voorwaarden

Je kunt de lentekorting gebruiken bij het bestellen van het insectenmengsel op de website van de Bijenstichting in het weekend van 5, 6 en 7 april 2024.

Lees meer over tuinieren voor insecten

Magazine van Gardeners’ World 05/2024

Gardeners’ World 05/2024

Bestel nu