Gardeners’ World lentekorting: gratis handbladhark of wetsteen bij je bestelling van Sneeboer

Bestel deze sterke, lichte handbladhark van Sneeboer met Gardeners' World lentekorting.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de handbladhark en wetsteen van Sneeboer en hoe je die gratis kunt toevoegen aan je bestelling.

Lees verder na de advertentie

Over Sneeboer

Sneeboer maakt sinds 1913 tuingereedschap van hoge kwaliteit dat mede door het roestvaste staal lang meegaat. Al vier generaties komen bij Sneeboer traditie en innovatie bij elkaar in een combinatie van traditionele technieken en moderne productiemethoden, uitgevoerd door bekwame ambachtslieden.

Bij Sneeboer krijg je met Gardeners' World lentekorting een gratis wetsteen of handbladhark bij je bestelling.

Maak je tuinklus lichter met goed gereedschap

Bestel deze sterke, lichte handbladhark van Sneeboer met Gardeners' World lentekorting.

Goed gereedschap maakt tuinklussen lichter. Zo combineert de handbladhark van Sneeboer flexibiliteit en kracht met een licht gewicht, zodat het harken van bladeren, mos en andere resten heel makkelijk gaat. Door het smalle formaat kun je deze hark met zijn flexibele, sterke tanden ook goed voor borders en tuinen met veel beplanting gebruiken. Als abonnee van Gardeners’ World krijg je deze handbladhark cadeau als je een bestelling plaatst bij Sneeboer met jouw speciale lentekortingscode voor abonnees.

Ook voor lezers van Gardeners’ World heeft Sneeboer een mooie lentekorting. Als lezer krijg je een gratis wetsteen bij je bestelling. Onderhoud aan je gereedschappen zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Met de wetsteen, die een grijze kant heeft voor het grove slijpwerk en een bruine kant voor de afwerking, zorg jij ervoor dat het blad van je gereedschappen straks weer goed scherp is.

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Lees verder na de advertentie

Met een wetsteen van Sneeboer onderhoud je jouw tuingereedschap.

Wil jij ook graag een gratis handbladhark of wetsteen dit tuinseizoen? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers een gratis wetsteen bij hun bestelling van 50 euro of meer. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, in dit geval voor een gratis handbladhark bij je bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar www.sneeboer.com en voer bij het afrekenen de kortingscode in. De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem in onze webshop!

Voorwaarden

Deze kortingscodes zijn geldig tijdens het weekend van 5, 6 en 7 april 2024 en gelden alleen bij een besteding van 50 euro of meer.

Lees meer over tuinklussen waarbij gereedschap het verschil maakt

Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu