Gardeners’ World lentekorting: woelvork van BioGroei

Partnerbijdrage van BioGroei
Maak je tuinbodem luchtiger met de woelvork van BioGroei.

Omarm de lente met Gardeners’ World lentekorting! Op 5, 6 en 7 april 2024 koop je met speciale korting wat jij nodig hebt voor het nieuwe tuinseizoen. Wij bundelen onze krachten met ondernemers die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Dus of je nu zaden, bollen, planten of gereedschap zoekt: met deze producten zit je goed. In dit artikel vertellen we je meer over de woelvork van BioGroei en hoe je die met korting kunt bestellen.

Lees verder na de advertentie

Over BioGroei

BioGroei is een familiebedrijf dat zich inzet om zoveel mogelijk tuinen mee te nemen in de strijd voor meer biodiversiteit. Van plagen bestrijden zonder gif tot de grond omwoelen zonder het bodemleven te verstoren: BioGroei zoekt in hun producten naar oplossingen die werken voor de tuinier én het leven in de tuin.

Met Gardeners' World lentekorting krijg je korting bij BioGroei op een handige woelvork met verkruimelaar.

Waarom woelvorken beter is dan spitten

Schaf een woelvork met verkruimelaar aan bij BioGroei met Gardeners' World lentekorting!

In een luchtige grond is het makkelijker om te zaaien en te planten. Als het dan tijd is om je tuingrond los te maken, is een woelvork, zoals de woelvork met verkruimelaar van BioGroei, een praktisch gereedschap om bij de hand te hebben. Daarbij maken de combinatie van robuuste materialen en het ergonomische ontwerp van deze woelvork je jaarlijkse tuinklus een stuk lichter en aangenamer.

Zo gebruik je een woelvork.

Toch is gemak niet het enige voordeel. Met een woelvork maak je de grond niet alleen luchtiger in korte tijd en met weinig inspanning, maar op deze manier verstoor je ook het bodemleven niet. Dat is een voordeel voor je rug én voor het leven in je tuin dus! Het resultaat: een gezonde, vruchtbare en levende bodem om in te zaaien en planten, terwijl het bodemleven ongestoord verdergaat.

Lees verder na de advertentie

Zo gebruik je jouw Gardeners’ World lentekorting

Je bestelt de woelvork van BioGroei met Gardeners' World lentekorting in het weekend van 5, 6 en 7 april 2024.

Wil jij ook graag zo’n woelvork bestellen voor je tuin? Je maakt met onze kortingscodes gemakkelijk gebruik van Gardeners’ World Lentekorting.

Alle lezers krijgen 5% korting op de woelvork met verkruimelaar. Ben je abonnee? Dan heb je op donderdag 4 april een speciale mail met codes voor nog meer lentekorting ontvangen, namelijk 15%!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct het artikel met de kortingscodes! Dan krijg je er ook nog eens praktische tuintips bij.

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf je op de hoogte van aanbiedingen.

Ga vervolgens op 5, 6 of 7 april naar www.biogroei.nl/woelvork-met-verkruimelaar en voer bij het afrekenen de kortingscode in.

Tip! De kortingscodes staan ook vermeld in het april-nummer van Gardeners’ World. Dus ren snel naar de winkel of bestel hem hier!

Voorwaarden

Deze kortingsactie op de woelvork van BioGroei is geldig op 5, 6 en 7 april.

Lees meer over het verzorgen van je tuinbodem

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu