Bloembollenparade: win de speciale uitgave ‘Complete gids voor bloembollen’

bloembollen cover artikel

Nu je nog volop met je hoofd in de zomer zit, denk je misschien nog niet na over bloembollen. Maar dit is het beste moment om een selectie te maken voor volgend jaar en je favoriete bollen te bestellen! Zeker dit jaar wil je niet te laat zijn, want door het natte jaar is de oogst bij bollenleveranciers niet optimaal geweest. Samen met voorvechter voor bio-bollen Bloemoloog houden we daarom de Bloembollenparade: een week lang maak je kans op mooie bollenprijzen.

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Winnen: ‘Complete gids voor bloembollen’

bloembollen cover artikel

In de vernieuwde speciale uitgave ‘Complete gids voor bloembollen’ van Gardeners’ World bundelden we al onze inspiratie en kennis van bloembollen. Je leert een waardevolle bloeiboog voor insecten opzetten, krijgt onmisbare bollenkennis, en we bundelden de mooiste bollen per seizoen, kleur én plek in je tuin. Natuurlijk kan een praktisch deel ook niet ontbreken, met veel handige tips over het planten en combineren van bollen, in de vollegrond en in potten.

Doe mee en win!

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de drie speciale uitgaven. Meedoen kan tot en met 10 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Morgen maak je nogmaals kans op een speciale uitgave. Wil je je winkans vergroten, kom dan morgen terug en doe nog een keer mee!

Heb je al meegedaan met de andere winacties?

Meer lezen over:
Inspiratie
Magazine van Gardeners’ World 09/2023

Gardeners’ World 09/2023

Bestel nu