Bloembollenparade: win bloembollen voor lasagnebeplanting

bloembollenparade lasagne

Nu je nog volop met je hoofd in de zomer zit, denk je misschien nog niet na over bloembollen. Maar dit is het beste moment om een selectie te maken voor volgend jaar en je favoriete bollen te bestellen! Zeker dit jaar wil je niet te laat zijn, want door het natte jaar is de oogst bij bollenleveranciers niet optimaal geweest. Samen met voorvechter voor bio-bollen Bloemoloog houden we daarom de Bloembollenparade: een week lang maak je kans op mooie bollenprijzen.

Lees verder na de advertentie

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Bollen voor iedereen

Weinig ruimte om bollen uit te planten? Dan is een lasagnebeplanting echt iets voor jou. Je plant verschillende soorten bloembollen in verschillende lagen van je tuin of een pot. Iedere soort bloeit op een andere tijd, zodat je lang kunt genieten van bloei en je de beperkte ruimte optimaal benut. Zo kan (bijna) iedereen genieten van zelfgeplante bloembollen.

Winnen: bollen voor een lasagnebeplanting

Muscari

Met dit pakket, ter waarde van 40 euro, kun je wel meerdere potten vullen, als je wil! Het bevat 80 bloembollen:

  • 20 Bio Tulipa ‘Little Beauty’
  • 20 Bio Crocus vernus ‘King of the Striped’
  • 20 Bio Muscari ‘Latifolium’
  • 20 Bio Narcissus ‘Tete Rosette’

Doe mee en win!

Lees verder na de advertentie

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de drie pakketten. Meedoen kan tot en met 10 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Vergeet niet morgen terug te komen voor een nieuwe winactie!

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu