Bloembollenparade: win verwilderingsbollen

bloembollenparade verwilderingsbollen

Nu je nog volop met je hoofd in de zomer zit, denk je misschien nog niet na over bloembollen. Maar dit is het beste moment om een selectie te maken voor volgend jaar en je favoriete bollen te bestellen! Zeker dit jaar wil je niet te laat zijn, want door het natte jaar is de oogst bij bollenleveranciers niet optimaal geweest. Samen met voorvechter voor bio-bollen Bloemoloog houden we daarom de Bloembollenparade: een week lang maak je kans op mooie bollenprijzen.

Lees verder na de advertentie

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Verwilderingsbollen

Bloembollen die vallen onder de verwilderingsbollen, verspreiden zich na verloop van tijd in je tuin. Ze vermeerderen zichzelf, waardoor je na jaren een fantastisch, onderhoudsarm bloembollentapijt hebt in je tuin. Narcis poeticus, oftewel de ‘dichtersnarcis’, is een verwilderingsbol die bekendstaat om zijn heerlijke geur.

Winnen: een pakket met verwilderingsbollen

Ornithogalum Balansae

In dit pakket, ter waarde van 48 euro, zitten 100 bloembollen. Zo ligt dat bollentapijt binnen handbereik! Dit pakket bevat de volgende verwilderingsbollen:

  • 20 Bio Crocus tommasinianus ‘Ruby Giant’
  • 20 Bio Tulipa ‘Saxatilis’
  • 10 Bio Narcissus ‘Tete Rosette’
  • 10 Bio Narcissus poeticus ‘Recurvus’
  • 20 Bio Ornithogalum balansae ‘Oligophyllum’
  • 20 Bio Muscari ‘Latifolium’

Doe mee en win!

Lees verder na de advertentie

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de drie pakketten. Meedoen kan tot en met 10 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Vergeet niet morgen terug te komen voor een nieuwe winactie!

Doe ook mee met de andere winacties uit de Bloembollenparade:

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu