Bloembollenparade: win tulpenbollen voor je pluktuin

bloembollenparade tulp

Nu je nog volop met je hoofd in de zomer zit, denk je misschien nog niet na over bloembollen. Maar dit is het beste moment om een selectie te maken voor volgend jaar en je favoriete bollen te bestellen! Zeker dit jaar wil je niet te laat zijn, want door het natte jaar is de oogst bij bollenleveranciers niet optimaal geweest. Samen met voorvechter voor bio-bollen Bloemoloog houden we daarom de Bloembollenparade: een week lang maak je kans op mooie bollenprijzen.

Lees verder na de advertentie

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Je eigen biologische plukbloemen

Wist je dat biologische snijbloemen voor in de vaas ook wel slowflowers (#slowflowers) genoemd worden? Duurzamer kan niet: biologische bloemen van je eigen bodem, die groeien en bloeien op het moment dat de natuur dit bedoeld heeft. Ook al vergt het wat meer geduld dan een bosje tulpen kopen in de winkel, de voldoening is ook groter.

Winnen: tulpenpakket

Salmon Impression

Dit pakket ter waarde van 37,50 bevat maar liefst 100 tulpenbollen, waarmee jij de prachtigste bossen op de vaas zet. Het pakket is zo samengesteld, dat de tulpen onderling ook goed met elkaar combineren:

  • 20 Bio Tulipa ‘Blushing Lady’
  • 20 Bio Tulipa ‘Salmon Impression’
  • 20 Bio Tulipa ‘Siesta’
  • 20 Bio Tulipa ‘Ronaldo’
  • 20 Bio Tulipa ‘Royal Virgin’

Doe mee en win!

Lees verder na de advertentie

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de drie pakketten. Meedoen kan tot en met 10 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Vergeet niet morgen terug te komen voor een nieuwe winactie in de Bloembollenparade!

Heb je ook al meegedaan met de eerdere winactie? Bloembollenparade: win bloembollen voor lasagnebeplanting

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu