Bloembollenparade: win bloembollen voor een bloesemboog

bloembollenparade bloesemboog

Nu je nog volop met je hoofd in de zomer zit, denk je misschien nog niet na over bloembollen. Maar dit is het beste moment om een selectie te maken voor volgend jaar en je favoriete bollen te bestellen! Zeker dit jaar wil je niet te laat zijn, want door het natte jaar is de oogst bij bollenleveranciers niet optimaal geweest. Samen met voorvechter voor bio-bollen Bloemoloog houden we daarom de Bloembollenparade: een week lang maak je kans op mooie bollenprijzen.

Lees verder na de advertentie

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Bloesemboog het jaar rond

Het liefst wil je het hele jaar rond bloeiende planten in je tuin hebben. Op die manier help je bestuivers optimaal: zij kunnen dan altijd voedsel halen in jouw tuin. Bloembollen zijn ideaal om te gebruiken als aanvulling op vaste planten, eenjarige bloemen, heesters en bomen. Bepaal op welk moment er bloei mist in jouw tuin, en kies een bloembol uit die juist dan zal bloeien.

Winnen: bloembollen voor een bloesemboog

CrocusVernus

Met de bloembollen in dit pakket zorg je een half jaar lang voor bloemen in je tuin. Zo ben je al een heel eind op weg om een bloesemboog het jaar rond te maken. Dit pakket, ter waarde van 38 euro, bevat 69 bloembollen:

  • 20 Bio Eranthis ‘Cilicica’, bloeit in januari
  • 10 Bio Crocus vernus ‘Jeanne d’Arc’, bloeit in februari
  • 20 Bio Ornithogalum balansae ‘Oligophyllum’, bloeit in maart
  • 6 Bio Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’, bloeit in april
  • 3 Bio Allium albopilosum ‘Christophii’, bloeit in mei
  • 10 Bio Allium ‘Sphaerocephalon’, bloeit in juni

Doe mee en win!

Lees verder na de advertentie

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de drie pakketten. Meedoen kan tot en met 10 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Vergeet niet morgen terug te komen voor een nieuwe winactie!

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu