Win een houtversnipperaar! Zo hergebruik je jouw kerstboom

Partnerbijdrage van De Wild
Doe mee met deze houtversnipperaar winactie en maak kans op deze GTM 600 houtsversnipperaar

De kersttijd is vol lichtjes, sierlijke slingers en die nostalgische dennengeur. Op 6 januari, met Driekoningen, is het traditie om afscheid te nemen van je kerstboom en zo de feestdagen af te sluiten.

Lees verder na de advertentie

Als je vervolgens al die bomen op straat ziet liggen, denk jij misschien ook wel: “Kunnen we daar niet iets mee?” Dat kan zeker: met een houtversnipperaar verander je jouw boom eenvoudig in nieuw materiaal voor je tuin. Zo haal je het meeste uit jouw kerstboom, ook na de feestdagen. Lees onderaan dit artikel hoe je een houtversnipperaar winnen kunt!

Een compacte houtversnipperaar

Doe mee met deze houtversnipperaar winactie en maak kans op deze GTM 600 houtsversnipperaar

Een houtsversnipperaar hoeft geen grote, industriële machine te zijn. De 600 van GTM Professional is bijvoorbeeld een compacte houtversnipperaar die werkt met de snelheid van een professionele machine. Je maakt zonder problemen takken tot 5 cm in doorsnede klein. Wat je overhoudt is een rijkdom aan materiaal voor je tuin. Gebruik de snippers bijvoorbeeld als mulch, compost of als basis voor een tuinpad. Zo geef je jouw kerstboom een nieuwe bestemming in je eigen tuin!

De 600 van GTM Professional

De GTM 600 houtsversnipperaar is een handige hulp in de tuin

De werking van deze machine is vrij eenvoudig. Door de zwaartekracht en een snel draaiende rotor worden takken automatisch naar binnen getrokken. Vang de houtsnippers op in een kruiwagen of blaas ze direct in de tuin. Met diverse veiligheidsvoorzieningen is dit 600 model extra gebruiksvriendelijk. Ten slotte kun je de machine compact opslaan dankzij een handige opklapfunctie.

Een merk van De Wild

Lees verder na de advertentie

De Wild is fabrikant en distributeur van de GTM houtversnipperaars. Het familiebedrijf kent een 100 jaar lange geschiedenis van ondernemerschap. Sinds 1969 zijn ze gespecialiseerd in machines en gereedschap voor tuin en park. Samen met een wereldwijd dealernetwerk, brengt hun vierde generatie mensen in contact met de natuur middels drie toonaangevende merken, namelijk GTM Professional, Silky en Okatsune.

Houtversnipperaar winnen: zo doe je mee

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd deze website in de gaten of schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Gardeners’ World om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties.

Iona van den DriesIona's missie om haar kamerplanten in leven te houden groeide uit tot een woekerend enthousiasme voor groen - enthousiasme dat goed gedijt op de redactie van Gardeners’ World.
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu