Koop nu een moestuintafel van Ecotuintje met korting

Partnerbijdrage van Ecotuintje
ecotuintje moestuintafel

Ontzettend veel mensen hebben meegedaan aan de winactie van Ecotuintje, waarbij we een prachtige moestuintafel (met koude bak) mochten verloten. De winnaar is inmiddels geïnformeerd en krijgt de prijs zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Lees verder na de advertentie

Gebruik nu je korting

Niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt deze prachtige moestuintafel nu tijdelijk met 10% korting bestellen bij Ecotuintje. Gebruik de code GW-moestuintafel10 en bestel uiterlijk 31 mei 2024 jouw verhoogde moestuintafel.

De verhoogde moestuintafel van Ecotuintje

Ecotuintje verhoogde moestuinbak
Foto: Janke Noordzij-Bron

Hoe zat het ook alweer met die verhoogde moestuintafel van Ecotuintje? Dat is een met de hand gemaakte, robuuste tafel waarin je makkelijk je favoriete groenten en kruiden kweekt. Hij is gemaakt van minstens 2,5 cm dik douglashout dat PEFC-gecertificeerd is. Dat betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. En het mooie is: deze tafel gaat zeker 10 tot 15 jaar mee, ook zonder behandeling!

De standaard werkhoogte van de tafel is 80 cm, wat heel comfortabel werkt. Maar als je dat te hoog of te laag vindt, kun je gewoon een andere hoogte kiezen, en dat kost je niets extra. Je kunt ook nog kiezen voor stevige wielen om de tafel makkelijk te kunnen verplaatsen, een handige onderplank voor je tuinspullen en een koude bak om je planten tegen het koude weer te beschermen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geweldige moestuinervaring!

Specificaties verhoogde moestuinbak van Ecotuintje:

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over Ecotuintje

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu