Precies goed, met een moestuinbak op maat van Ecotuintje

Partnerbijdrage van Ecotuintje
moestuinbak op maat

Heb je ooit gedroomd van een moestuin die precies past op die ene plek in je tuin? Bij Ecotuintje leveren ze maatwerk! Of je nu een onhandig hoekje in je tuin wilt opvullen met een duurzame moestuinbak of op je dakterras een moestuin wilt maken – een moestuinbak op maat van Ecotuintje sluit altijd naadloos op jouw wensen aan.

Lees verder na de advertentie

Moestuinbak op maat voor elke plek

moestuinbak op maat

Wat de afmetingen ook zijn, Ecotuintje maakt jouw moestuinbak op maat. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos – van standaard rechthoekige bakken tot hoekmodellen en oplossingen voor onhandige hoekjes. Om de hoogte in te gaan, kun je een veelvoud van 20 cm kiezen. Wil je mobiliteit? Kies dan voor een bodem en geremde zwenkwielen, zodat je de bak eenvoudig kunt verplaatsen.

Duurzame materialen

De moestuinbakken van Ecotuintje worden gemaakt van netjes geschaafde planken van bijna 3 cm dik douglashout en in elkaar gezet met dikke roestvrijstalen schroeven. Daardoor ben je verzekerd van een robuuste, duurzame constructie.

Optioneel kun je worteldoek bij je moestuinbak bestellen. Omdat Ecotuintje is toegewijd aan duurzaamheid leveren zij geen plastic worteldoek, maar een biologisch afbreekbaar worteldoek dat na zeven jaar afbreekt en volledig composteerbaar is. Dit zorgt niet alleen voor een plasticvrije en gezondere tuin, maar ook voor een schonere planeet.

Installatie en levering

Lees verder na de advertentie

Ecotuintje moestuinbak op maat

Over de installatie van je moestuinbak op maat hoef je je niet te bekommeren: Ecotuintje levert je bak persoonlijk af en zet hem meteen op de juiste plek. Is die plek nog niet vlak of vrij gemaakt? Ook dat kan (tegen een meerprijs) verzorgd worden, zodat je zelf nergens meer omkijken naar hebt.

En voor degenen die direct aan de slag willen, kun je bij Ecotuintje ook terecht voor biologische, turfvrije moestuingrond. Dan is het slechts nog een kwestie van je moestuinbak op maat vullen en meteen beginnen!

Kijk voor prijzen en alle mogelijkheden op de website van Ecotuintje.

Meer van Ecotuintje

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu