Winnen! Een verhoogde moestuintafel met koude bak van Ecotuintje

In samenwerking met Ecotuintje
winactie Ecotuintje verhoogde moestuinbak

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen ontdekt hoe leuk én lekker het is om je eigen groenten en kruiden te kweken. Een grote tuin is niet nodig, want met de verhoogde moestuintafel van Ecotuintje heb je zelfs genoeg aan een terras.

Lees verder na de advertentie

Een verhoogde moestuintafel biedt allerlei voordelen. De werkhoogte is prettig voor je rug en knieën, je zet de tafel op de plek die jou het beste uitkomt, je kiest zelf de beste grond om in de bak te doen, en je hebt zelfs minder last van slakken dan bij het tuinieren in potten of in de vollegrond.

Handige extra’s

ecotuintje moestuintafel

Je kunt deze moestuintafel van Ecotuintje voorzien van een aantal handige extra’s, zoals stevige wielen, een onderplank (waar je bijvoorbeeld gereedschappen op kwijt kunt) en een bijpassende koude bak-opbouw. Daardoor kun je eerder in het seizoen beginnen met kweken én in het najaar langer doorgaan.

Specificaties verhoogde moestuinbak van Ecotuintje:

  • Buitenmaat incl. poten: B 130 x D 70 x H 80 cm
  • Binnenmaat: B 120 x D 60 cm
  • Inhoud: 144 liter
  • Inclusief biologisch afbreekbaar worteldoek
  • Duurzaam gemaakt van PEFC-gecertificeerd douglashout

Win deze verhoogde moestuintafel met koude bak van Ecotuintje!

verhoogde moestuinbak met koude bak opbouw van Ecotuintje

Lees verder na de advertentie

Wij mogen een exemplaar van deze geweldige moestuintafel – inclusief de koude bak-opbouw – weggeven! De winnaar mag zelf kiezen of hij/zij wel of geen wielen wil en de hoogte bepalen. Als klap op de vuurpijl neemt Ecotuintje bij de aflevering meteen wat biologische, plantaardige moestuingrond mee, zodat de winnaar direct aan de slag kan.

Zo doe je mee

Helaas, deze winactie is afgelopen. Maar niet getreurd, want we hebben regelmatig nieuwe winacties. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om er nooit meer eentje te missen.

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu