Samen tuinieren met de verhoogde moestuinbak van Ecotuintje

In samenwerking met Ecotuintje
Ecotuintje verhoogde moestuinbak

Vorig jaar gaf Ecotuintje twee moestuintafels weg. Een van de gelukkige winnaars van de moestuintafel, Janke Noordzij-Bron, vond al snel een perfect thuis voor de verhoogde moestuinbak: haar werkplek in een woonzorgcentrum. Een schot in de roos, want een verhoogde moestuintafel biedt allerlei voordelen.

Lees verder na de advertentie

Toegankelijkheid en samenwerking

Ecotuintje verhoogde moestuinbak

Een van de belangrijkste voordelen van een verhoogde moestuintafel is de toegankelijkheid van alle kanten. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijkertijd aan de slag gaan in de tuin. Je kunt je indenken dat dit een gevoel van gemeenschap en samenwerking bevordert.

Voor iedereen die niet goed kan bukken, is het heel fijn om staand te kunnen werken. Daarnaast is tuinieren en buiten zijn tussen het groen natuurlijk goed voor zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid – en dat geldt voor iedereen!

Handige plank voor gereedschap

Ecotuintje verhoogde moestuinbak

De moestuintafel heeft een (optionele) handige plank waarop gereedschap en een gieter altijd binnen handbereik zijn. Dit maakt het tuinieren niet alleen gemakkelijker, maar ook plezieriger voor de bewoners. Ze hoeven namelijk nooit ver niet ver te zoeken naar de benodigde spullen. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van het tuinieren.

Verse kruiden

Lees verder na de advertentie

De verhoogde moestuinbak van Ecotuintje is inmiddels een bron van verse kruiden geworden, waarvan naar hartenlust geoogst kan worden. De bewoners hebben in ieder geval heel veel plezier van hun moestuin en genieten inmiddels volop van hun oogst – ze hebben al zelfgekweekte aardbeien, sla, peterselie en nog veel meer op!

Specificaties verhoogde moestuinbak van Ecotuintje:

Meer lezen over de verhoogde moestuintafel van Ecotuintje

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu