Meer weten over de bodem van jouw tuin? Doe mee met een gratis bodemanalyse

Partnerbijdrage van Bio-Kultura
bodemanalyse bio-kultura gat

De bodem is (letterlijk) het fundament van je tuin en het bodemleven daar speelt een essentiële rol in het leven van je planten. Hoe meer je weet over je bodem, hoe beter je weet hoe je op natuurlijke wijze voor jouw tuin zorgt en jouw planten steunt. Wil jij jouw bodem beter leren kennen? Dan is Bio-Kultura op zoek naar jou!

Lees verder na de advertentie

Wat is de actie?

Bio-Kultura zoekt enthousiaste tuiniers met verschillende tuinbodems die een gratis bodemanalyse van hun tuin zouden willen laten uitvoeren. Zo leer je over jouw tuin én krijg je advies over hoe je de bodem op een natuurlijke manier kunt verbeteren. De bodemanalyse van jouw tuin komt vervolgens terug in het magazine, op de website en op de social media van Gardeners’ World.

Meer lezen over wat een bodemanalyse inhoudt? Je vindt meer informatie in dit artikel van Bio-Kultura: De bodem is de basis: meten is weten.

Hoe doe ik mee?

Deze actie is helaas afgelopen. De winnaars krijgen binnenkort bericht.

Meer artikelen over bodemleven

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Partnerbijdrage Grond
Iona van den DriesIona's missie om haar kamerplanten in leven te houden groeide uit tot een woekerend enthousiasme voor groen - enthousiasme dat goed gedijt op de redactie van Gardeners’ World.
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu