In de tuin van Diana Verduin: een eerbetoon aan familie

Linda Passies
|
28/03/2022
in de tuin van diana verduin

Tuinieren is één van de grootste hobby’s van Diana Verduin. En dat is niet gek, want ze kreeg het al met de paplepel ingegoten. “Van jongs af aan hielp ik mijn moeder al mee in de tuin”, vertelt ze. “Zo had ik meteen quality time met haar en ik leerde het een en ander. Helaas is ze heel vroeg overleden.” 

Lees verder na de advertentie

Planten als eerbetoon

diana verduin vlinder

De liefde voor tuinieren is niet het enige wat haar in haar tuin aan haar moeder herinnert. Het lukte haar om een mooi eerbetoon aan haar moeder te bewaren. “Ik heb een camelia-spruit van haar dertig jaar oude Camellia van vijf meter hoog.” Verder staan er een sering voor haar oma, een Prunus voor haar tante en een Rhus voor haar vader.

Macrofotografie

diana verduin lieveheersbeestje

Naast haar tuin heeft Diana Verduin nog een hobby, één die ze goed kan combineren met tuinieren. “Met macrofotografie kan ik me uitleven in mijn eigen tuin. Ik kan intens genieten van alle insecten en andere natuur die hierdoor aangetrokken worden!”

diana verduin macro

Wil je meer zien van Diana’s tuin en haar fotografie? Kijk dan op haar Instagram-account @yaragreyjoy04.

Lees verder na de advertentie

Laat ook jouw tuin zien!

Wil jij jouw tuin ook laten zien in de rubriek ‘In de tuin van’? Stuur je foto’s en verhaal in op deze pagina.

Lees ook:

Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en combineerde Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu