Cadeautip: zelfgeoogste zaden (+ gratis zadenzakje!)

Linda Passies
|
14/12/2022
klaprozen zaden oogsten

Als enthousiaste tuinier oogst je ongetwijfeld ook zaden van je bloemen en groenten. Hoe leuk is het om die met de feestdagen cadeau te doen aan een andere tuinliefhebber?

Lees verder na de advertentie

Wat ons betreft is het een van de leukste persoonlijke cadeautjes: zaden uit je eigen tuin. Maak een leuk pakketje en selecteer planten die goed passen bij de ontvanger. Naar wens kun je het pakketje nog uitbreiden met zaaibenodigdheden, zoals zaaitabletjes, zaaitrays, een kweekkasje of plantenlabels.

Gratis zadenzakje printen

Hiervoor kun je kant-en-klare zadenzakjes gebruiken, maar je kunt ook de zadenzakjes van Gardeners’ World printen! Eventueel op gezellig briefpapier, maar gewoon wit papier werkt ook. Knip de zakjes uit langs de dikke zwarte lijn, vouw op de stippellijnen en lijm de zijkanten en onderkant aan elkaar vast. Voorop is nog ruimte om de soortnaam te noteren.

Klik op de afbeelding of op deze link om het pdf-bestand te openen. Van daaruit kun je het printen.

Veel plezier met geven!

Meer cadeau-inspiratie voor tuiniers:

Lees verder na de advertentie

Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en combineerde Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu