Winactie: maak kans op een bestrijdingspakket tegen plagen van Biogroei

Partnerbijdrage van Biogroei
Linda Passies
|
11/12/2023
Biogroei Giveaway pakket 1

Zowel binnen als buiten kun je last hebben van plagen die je (kamer)planten flink ziek maken. Die plagen wil je het liefst op een natuurlijke manier bestrijden: met de natuurlijke vijanden van de plagen.

Lees verder na de advertentie

Daar komt Biogroei om de hoek kijken. Met hun slogan ‘Beestjes tegen beestjes’ maken ze duidelijk dat er een alternatief bestaat voor schadelijke pesticides: beestjes. Bladluizen, rouwvliegjes, spint, trips, engerlingen: voor elke schadelijke plaag bestaat een natuurlijke bestrijder.

Doe mee en win!

Biogroei geeft drie keer een pakket weg voor binnen en buiten. Het pakket, ter waarde van ruim 80 euro, bevat een lieveheersbeestkastje om lieveheersbeestjes een winterslaap in je tuin te laten doen en een preventief kamerplantenplakket:

  • Kweekzakjes tegen trips (25x)
  • Stenema (aaltjes tegen rouwvliegjes)
  • Biofixer (gele vangplaten)
  • Plantenspuit
  • Plantenvoeding

Om mee te doen vul je onderstaand formulier in. Doe dit uiterlijk 24 december. Het antwoord op de vraag vind je op de website van Biogroei.

lieveheersbeesthuisje boom

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en combineerde Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu