Koop vanaf nu je tickets voor de Ambachtelijke Plantenmarkt 2024

Ambachtelijke Plantenmarkt 2024

Op 28 en 29 september 2024 is het zover: dan vindt de tweede editie plaats van de Ambachtelijke Plantenmarkt op landgoed De Wiersse. Na het succes van de eerste editie duurt het evenement dit jaar niet één, maar twee inspirerende dagen.

Lees verder na de advertentie

Natuurlijk zijn er weer heel veel fantastische kwekers aanwezig met een uitgebreid assortiment aan sterke, duurzame planten én de beste adviezen waarmee je planten in jouw tuin zullen stralen.

Het is trouwens niet voor niets dat de Ambachtelijke Plantenmarkt plaatsvindt in het najaar. Dat is namelijk het perfecte moment om te planten en te poten. Zo kun je meteen na je bezoek je gekochte plantgoed in de grond zetten.

Wat kun je verwachten?

plantenmarkt

Tijdens de Ambachtelijke Plantenmarkt ligt de nadruk op duurzaam plantgoed, de echte kweker en het belang van tuinieren voor een klimaatbestendige toekomst. Je vindt een breed assortiment van onbespoten planten, duurzame zaden, biologische bollen en ambachtelijk gekweekte bloemen en (fruit)bomen. Natuurlijk kun je je ook vergapen aan het prachtige landgoed, en de organisatie is bezig met een interessant dagprogramma. 

Tickets kopen voor de Ambachtelijke Plantenmarkt 2024

  • Kaarten voor de Ambachtelijke Plantenmarkt 2024 zijn vanaf nu beschikbaar. Tip: De snelle beslisser betaalt t/m 31 mei geen 12,50 maar slechts 8,50.
  • Voor onze trouwe abonnees hebben we een speciale verrassing: een beperkt aantal kaarten waarmee zij met één tuinmaatje een uur eerder naar binnen mogen (om 10:00 i.p.v. om 11:00 uur).
    Let op: Abonnees krijgen een mail met instructies voor deze speciale kaarten. Reguliere tickets kopen kan uiteraard ook, zolang de voorraad strekt.
  • Om iedereen een fijne dag te bezorgen, is er een maximum aantal kaarten beschikbaar. We adviseren je daarom om je kaarten vooraf te kopen, aangezien er geen kaarten aan de deur verkocht worden. Wees er snel bij, want op=op!
  • Kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen.

Lees verder na de advertentie

Houd deze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update over de Ambachtelijke Plantenmarkt 2024 te missen!

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu