Kwekersportret: Arjan Schepers van Arjan Schepers Vaste Planten

Arjan Schepers van Arjan Schepers Vaste Planten

Bij Gardeners’ World zijn we dol op kwekerijen. We vinden er nieuwe ideeën, antwoorden op prangende vragen en de prachtigste planten. En dan om over de kwekers nog maar niet te spreken: stuk voor stuk bevlogen, inspirerende vakmensen. In dit kwekersportret stellen we Arjan Schepers van Arjan Schepers Vaste Planten aan je voor.

Lees verder na de advertentie

Dit jaar slaan wij de handen ineen met landgoed de Wiersse in Vorden. Op 1 oktober vindt daar de eerste ‘Ambachtelijke Plantenmarkt’ plaats. Aan de oprijlaan vind je alles waar je als plantenliefhebber van gaat watertanden: van biologische rozen, de mooiste onbespoten vaste planten en pootgoed, tot biologische zaden, inheems plantgoed en pluktuinplanten. 

Ervaar de seizoenen

Arjan Schepers van Arjan Schepers Vaste Planten

“Dat we de wereld een beetje mooier kunnen maken, dat maakt ons vak zo mooi”, vertelt Arjan Schepers. “Je kunt natuurlijk van alles met schuttingen en terrassen en hoekjes in een tuin, maar het gaat pas leven wanneer de planten komen. Dan ervaar je de seizoenen pas en zie je bijen, insecten en vlinders komen.”

Waardevolle kennis

De klant staat centraal bij Arjan Schepers Vaste Planten. “We grappen weleens dat je de planten bijna gratis kunt ophalen, als je maar een uur luistert naar ons. Ik durf met recht te zeggen dat we veel plantenkennis hebben en onze kracht ligt bij het helpen van onze klanten.”

Dit kun je van Arjan Schepers Vaste Planten verwachten op de Ambachtelijke Plantenmarkt

Lees verder na de advertentie

“Heel veel! Meer dan honderd soorten planten. Ik wil voor ieder hoekje, voor iedere plek, een geschikte plant bij me hebben. En we nemen onze kennis en onze adviezen mee.”

Meer kwekersportretten

Meer lezen over:
Inspiratie Kweker
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu