Anne van Gardeners’ World bij ‘MAX maakt mogelijk’

Daan Jeuken
|
17/12/2020
Afbeelding voor Anne van Gardeners’ World bij ‘MAX maakt mogelijk’

Het tv-seizoen bij de BBC ligt even stil, maar dit weekend kunnen we tóch een beetje genieten van Gardeners’ World op tv. Anne Wieggers, onze hoofdredactrice van het Nederlandstalige magazine, speelt aanstaande zaterdag een rol in het programma Max maakt mogelijk.

Lees verder na de advertentie

MAX maakt mogelijk

Het programma MAX maakt mogelijk draait om het bevorderen en ondersteunen van het maatschappelijk en geestelijk welzijn van ouderen in de samenleving. De verschillende projecten hebben als doel om de leefomstandigheden van met name ouderen te verbeteren.  

Tuin rolstoelvriendelijk maken

Hoofdrolspelers in de uitzending van aanstaande zaterdag zijn Ans en André uit Breda. Ze zijn 56 jaar getrouwd en hebben elkaar hard nodig als in 2017 Ans haar been wordt geamputeerd, waarna André de complete zorg voor Ans op zich neemt. Jan Slagter regelt een bijzondere dag voor het echtpaar. In de tussentijd komt Anne Wieggers in actie, om de tuin van Ans en André geheel rolstoelvriendelijk te maken.

Hoe dit verloopt, zie je aanstaande zaterdag, 19 december, om 18:45 op NPO 2.

Nog een kijktip: Anne’s eigen tuin

Nog een kijktip, voor deze donkere, lockdown-dagen. Vorige maand gaf Anne in het programma BinnensteBuiten een inkijkje in haar eigen duurzame tuin. Nieuwsgierig? Kijk het fragment terug.

Lees verder na de advertentie

Bijna dagelijks een inkijkje in Anne’s tuin? Volg haar op Instagram.

Meer lezen over:
Inspiratie
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu