De Moestuinbeurs 2024: jouw start van het moestuinseizoen!

De Moestuinbeurs 2024

Na het grote succes van vorig jaar is De Moestuinbeurs terug, op 22, 23 en 24 maart 2024 op Landgoed Groeneveld in Baarn! Deze beurs is een must voor alle moestuinliefhebbers – met heel veel inspiratie, informatie en de leukste moestuinproducten.

Lees verder na de advertentie

Koop vooraf je ticket online via demoestuinbeurs.nl.

Bezoek diverse lezingen, stel je prangende vragen aan moestuin-experts en eet een hapje bij een van de foodtrucks. Of je nu alleen wat kruiden in een balkonbak wilt kweken of een voedselbos wilt aanleggen: de Moestuinbeurs heeft voor ieder wat wils. Zo gaat je moestuinseizoen goed van start!

Meer dan 100 standhouders

De Moestuinbeurs
Foto: Tess Korevaar Fotografie

Op de Moestuinbeurs zijn meer dan 100 standhouders uit Nederland en België aanwezig met alles wat je nodig hebt in de moestuin – van zaden en bloembollen, tot moestuinbakken en boeken, en van bijzonder pootgoed tot compost en gereedschap.

Lezingen, workshops en persoonlijk advies

Tijdens De Moestuinbeurs doe je volop nieuwe tuinkennis op. Je krijgt persoonlijk advies van experts, waaronder Floor Korte, Moestuin Advies, Jessica Koomen en Katja Staring. Dagelijks zijn er inspirerende lezingen en workshops over onderwerpen zoals het starten van een moestuin, composteren met wormen, de pluktuin, permacultuur, fermenteren en klimaatadaptief moestuinieren. Met podcastopnames, een zadenruil, wildplukwandelingen, rondleidingen door de historische moestuin en meer is het een evenement vol belevenis.

Voor de jongsten is er een speciaal kinderprogramma voor kinderen t/m 12 jaar, met Simon Eurlings (beter bekend als De Moestuinman) als ambassadeur.

Lees verder na de advertentie

Leven uit de natuur

Zaden kopen
Foto: Tess Korevaar Fotografie

Ben je geïnteresseerd in moestuinieren, leven uit de natuur of een zelfvoorzienende levensstijl, sla De Moestuinbeurs dan niet over. Er is bovendien zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid – van locatiekeuze tot deelnemers, het aanbod van eten en drinken en de invulling van het programma.

Na een bezoek aan De Moestuinbeurs ga je met nieuwe kennis en inspiratie vol vertrouwen, maar vooral vol plezier het nieuwe moestuinseizoen tegemoet.

Groene partners van de Moestuinbeurs

Biogroei, partner van het evenement, creëert een experience center waar bezoekers ontdekken hoe ze op een biologische en ecologische manier hun (moes)tuin en mogelijke tuinproblemen kunnen aanpakken. Partner Ecotuintje, webshop voor de milieubewuste moestuinfan, biedt onder andere duurzame, op maat gemaakte moestuinbakken. Bio-Kultura, ook partner, toont in een exclusieve ruimte hun producten (waaronder biologische tuinaarde) en geeft informatie over een gezonde bodem.

Over De Moestuinbeurs

De Moestuinbeurs 2024
Foto: Tess Korevaar Fotografie

De Moestuinbeurs is een onafhankelijk initiatief van Kirsten Bergkotte en Dieke Wissing. Het is een unieke en jaarlijks terugkerende consumentenbeurs over moestuinieren. Het evenement inspireert, informeert en belicht een goede start van een nieuw moestuinseizoen.

Standaard tickets zijn online verkrijgbaar vanaf €15,50. De Moestuinbeurs is dagelijks geopend van 10.00-17.00. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op demoestuinbeurs.nl.

Meer lezen over:
Moestuin
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu