De Inheemse Zaaiweek 2023 is begonnen! Zaai je mee?

Helga Kluiter
|
25/09/2023
silene dioica dagkoekoeksbloem inheems

Eindelijk is het zover: de Inheemse Zaaiweek 2023 is van start gegaan!

Lees verder na de advertentie

Zaai mee tijdens de Inheemse Zaaiweek

Omdat je inheemse planten het beste in het najaar zaait, organiseren we van 25 september tot en met 1 oktober 2023 de Inheemse Zaaiweek. Doe ook mee en zaai inheemse zaden voor de biodiversiteit! Kom in actie met al je vrienden, familieleden en buren. Samen zaaien we zoveel mogelijk vierkante meters in met inheemse zaden!

Abonnees van Gardeners’ World krijgen bij het oktobernummer een gratis zakje met een zadenmengsel. Ben je geen abonnee, maar wil je wel graag meedoen? Kies dan een combinatie van zaden die goed bij jouw omstandigheden passen. Op de website van Cruydt-Hoeck vind je een mengselwijzer, waarmee je in een paar stappen het juiste mengsel kiest.

Lees meer over de Inheemse Zaaiweek

De Inheemse Zaaiweek is een initiatief van Gardeners’ World, De Bijenstichting en kweker en leverancier van wildebloemenzaden Cruydt-Hoeck.

Wil je meer weten, of zoek je inspiratie voor het zaaien van inheemse planten? Check dan zeker de volgende artikelen die wij eerder publiceerden:

Lees verder na de advertentie

Helga KluiterHelga kon vroeger nog geen vetplantje in leven houden, maar als laatbloeier heeft ze toch nog groene vingers ontwikkeld – waarmee ze ook stukjes typt voor Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu