Dit heb je nodig om met succes buiten tomaten te kweken

Partnerbijdrage van Outside Living
NATURE plantensteun driehoek

Om tomaten te kweken heb je geen kas nodig. Veel soorten kun je ook prima buiten kweken – zeker als je ze wat extra steun en bescherming biedt.

Lees verder na de advertentie

Laat je tomaten buiten sneller groeien

NATURE tomaten kweekfolie

Kweek je je tomaten buiten, dan kunnen ze alle beetjes extra hulp gebruiken. Met deze UV-bestendige rode kweekfolie van Nature, speciaal voor tomaten, help je je tomaten beter te groeien. Dankzij de plantgaten voorkom je dat je tomaten te dicht op elkaar staan. Het rood weerkaatst daarnaast de rode golven uit het lichtspectrum, wat de zachtheid en het suikergehalte van het fruit beïnvloedt. Ook verhoogt het de opbrengst met wel 12 tot 20%.

Bescherm tomaten tegen kou en regen

Bied tomaten in de buitenlucht bescherming tegen de weersinvloeden.

NATURE tomatenvlieshoes
NATURE tomatenvlieshoes

Deze tomatenhoes van UV-bestendig wit vliesdoek (15 m x Ø 50 cm) is ideaal voor het beschermen van opgroeiende tomatenplanten tegen plotse kou en wind. Het zorgt er daarnaast voor dat er een optimaal klimaat ontstaat waarin de plant goed groeit. Zo krijg jij een snellere en betere oogst.

Tomatenfoliehoes

Lees verder na de advertentie

NATURE tomatenfoliehoes
NATURE tomatenfoliehoes

Met deze tomatenhoes (15 m x Ø 50 cm) bescherm je opgroeiende tomatenplanten tegen regen. Zo houd je het blad van je tomaten droog en voorkom je aantasting door schimmels.

Tomatenvlieshoes

Steun je tomaten in de groei

Tomatenplanten worden steeds hoger en zwaarder naarmate de zomer vordert. Met de juiste steunen vallen ze niet om.

Tomatensteun spiraalvorm

NATURE tomatensteun spiraal
NATURE tomatensteun spiraal

Steek deze gegalvaniseerde spiraalvormige tomatensteun van 180 cm lang en een diameter van 6,8 mm in de grond en laat je tomatenplant hierlangs omhoog klimmen. Eenvoudig en effectief!

Zet je tomaten vast met plantenringen

NATURE tomaten ringen

Met deze plantenring voor tomatenplanten zet je je tomaten in een handomdraai vast aan een steunstokken of rek. De uiteinden zijn afgerond om schade aan de stengels te voorkomen. Gesloten bestaat de ring uit twee delen: een ring van Ø 20 mm en eentje van Ø 30 mm. De totale lengte is 65 mm. In een set zitten 25 stuks.

Driehoekige plantensteun

NATURE plantensteun driehoek voor tomaten

Deze driehoekige plantensteun, gemaakt van gekarteld, geplastificeerd staal in de kleur groen, staat gegarandeerd stevig. Hij bestaat uit drie stokken met een hoogte van 150 cm, die aan elkaar zijn verbonden door 12 geheel verstelbare dwarsstokken. Perfect voor in de moestuin, maar ook voor potten die niet diep genoeg zijn voor een klassieke plantenstok.

NATURE
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu