Bloembollenparade: deze bollenpakketten kun je winnen

Kleurrijke tulpen in een verhoogd bed

Van 28 augustus tot en met 3 september houden we de Bloembollenparade op Gardeners’ World! Samen met Bloemoloog geven we fantastische biologische bloembollenpakketten weg. Dit is het beste moment om alvast over bloembollen voor volgend jaar na te denken: de tijd om ze te planten is heel dichtbij en door het natte jaar is de oogst bij veel (bio)bollenleveranciers niet optimaal. Meedoen met de prijsvragen kan tot en met 10 september.

Lees verder na de advertentie

Complete gids voor bloembollen

bloembollen cover artikel

Sinds deze week ligt onze vernieuwde uitgave ‘Complete gids voor bloembollen’ in de winkel. Bomvol inspiratie, bollenkennis, plantadvies en de beste bollen voor uiteenlopende plekken. Verkrijgbaar in boekhandels, supermarkt en via onze webshop. Of doe mee met de winactie en maak kans op een gratis exemplaar!

Biologische bloembollen

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen.

Deze bloembollen kun je winnen

Logo Bloemoloog

Samen met Bloemoloog geven we prachtige pakketten met megaveel bloembollen weg. Klik op de links om naar de winactie te gaan en mee te doen.

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Inspiratie
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu