WINNEN! Een Nature® Triangle XL regenmeter

In samenwerking met Outside Living
Nature Triangle XL regenmeter

Eindelijk! Van 11 tot en met 14 mei is het IJsheiligen, en dat betekent dat het risico op vorst vanaf nu nagenoeg nihil is. Om de start van het buitenseizoen te vieren, mogen wij van Outside Living 3x de Triangle XL regenmeter van Nature® t.w.v. € 44,95 weggeven! Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen vóór 18:00 uur op 14 mei 2021. Onder alle inzenders verloten wij dan deze prachtige regenmeter.

Lees verder na de advertentie

Dit is waarom je de Nature® Triangle XL regenmeter wil winnen

Nature Triangle XL regenmeter

Deze mooie design regenmeter Triangle XL van Nature® is vervaardigd uit een combinatie van aluminium en ABS kunststof. De grootte van het reservoir maakt deze regenmeter uniek: de meetschaal loopt tot 200 mm. De nauwkeurige schaalverdeling op het reservoir geeft aan hoeveel millimeter regen er is gevallen.

Over Nature®

NATURE

Voor je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires. Nature® tuinproducten zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bouwmarkten en webshops door heel Nederland.

Ja, ik doe mee met deze winactie!

Helaas, deze wedstrijd is inmiddels verlopen. Houd de website in de gaten voor een volgende leuke winactie!

Lees verder na de advertentie

Magazine van Gardeners’ World 05/2024

Gardeners’ World 05/2024

Bestel nu