Winnen! Gratis naar groenfestival Gardenista (en meer)

Partnerbijdrage van Gardenista
Gardenista

5 dagen lang inspiratie opdoen, workshops volgen, lezingen bijwonen en de mooiste planten kopen bij kwekers: Gardenista is hét groenfestival van Nederland. Heb jij zin in een dag waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat? Kom dan naar het festival van 25 tot en met 29 mei. Gardeners’ World geeft kaartjes weg.

Lees verder na de advertentie

gardenista lezing

Gardenista kun je heel goed bezoeken met je kinderen: met workshops specifiek gericht op kinderen, een verrassend entertainment- en muziekprogramma en mooie inspiratietuinen is er voor elk wat wils. Ondertussen kun je genieten van de prachtige havezate Den Alerdinck, dat het decor is voor Gardenista. En als je zin hebt in een rustmomentje, kom je dan even langs bij Gardeners’ World? Bij ons kun je lekker bladeren in je favoriete tuinblad.

Gardenista

Win gratis toegangskaartjes voor Gardenista

Eetbare bloemen proeven, deelnemen aan competities of kennis opdoen bij de Tuinen Mien Ruys, Harry Pierik, en Sjaak Willemstein. Klinkt dat voor jou als een heerlijke dag? Doe dan mee aan de winactie. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op het Gardenista-pakket met daarin:

  • 2 Gardenista-tickets (t.w.v. €16,50 p/s)
  • De 3 nieuwste edities van Gardeners’ World (of een gratis verlenging van je abonnement met 3 nummers als je al abonnee bent)
  • De speciale Gardeners’ World-uitgave De 100 beste planten

Winactie gesloten, de winnaars hebben bericht gekregen.

Vergeet je @Gardeners’ World NL en @Gardenista_KMTP niet te volgen op Instagram?

Lees verder na de advertentie

Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu