Win! Een grastrimmer of grasmaaier van GARDENA voor Vaderdag

In samenwerking met GARDENA
Win een grastrimmer van GARDENA!

Wil jij Vaderdag dit jaar extra bijzonder én groen maken? Dan is deze winactie voor jou. We mogen van Gardena een grastrimmer en een grasmaaier weggeven! Ideaal als cadeau voor een vader met groene vingers of voor jullie gezamenlijke tuin(en).

Lees verder na de advertentie

Grastrimmer: Accutrimmer SmallCut 23/18V P4A

Win een grastrimmer van GARDENA!

De Accutrimmer SmallCut 23/18V P4A is een lichte grastrimmer waarmee je moeiteloos je gazonranden bijwerkt. Door de grote steel en extra verstelbare handgreep kun je met precisie en comfort aan de slag. Of je nu gaat voor een rigoreuze snoei van bijvoorbeeld bramen die door je gazon heen komen of alleen de kantjes wilt fatsoeneren: met deze grastrimmer lukt het je.

Extra handig: de accu van deze grastrimmer kun je ook gebruiken voor meer dan 70 andere tuingereedschappen van GARDENA! Na gebruik kun je de accu eenvoudig opladen, zodat hij weer klaarstaat voor je volgende tuinklus. 

Grasmaaier: Accugrasmaaier HandyMower 22/18V P4A set

Win een grasmaaier van GARDENA!

Is een grasmaaier altijd een logge machine? Zeker niet! De compacte Accugrasmaaier HandyMower 22/18V P4A set van GARDENA neemt weinig ruimte in jouw schuur in en is perfect voor kleinere gazons. Behalve compact is de grasmaaier ook licht in gewicht en de zwenkbare handgreep maakt het maaien zelfs nog makkelijker. Je kunt de maaier zowel met één of twee handen gebruiken. Verder kun je zelf de maaihoogte instellen (drie opties) en het mulchmes versnippert het gras dat je maait, zodat je meteen je gazon mulcht.

Net als de grastrimmer gebruikt de grasmaaier een accu die je makkelijk inzet voor andere tuingereedschappen van GARDENA. Vergeet niet om voor het maaien even met een stok tegen de begroeiing aan te tikken, zodat tuindieren de kans hebben om een veilig heenkomen te zoeken. 

Lees verder na de advertentie

Zo doe je mee met de winactie

Helaas, deze winactie is nu afgelopen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om nooit meer een winactie te missen!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Partnerbijdrage Gazon
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu