Winactie: doe mee en win gereedschappen van Sneeboer

In samenwerking met Sneeboer
Sneeboer penwortelschepje

Bij Gardeners’ World geloven we in duurzaamheid. We geloven in ambachten en goed gereedschap dat een leven lang mee kan, om het vervolgens door te geven aan je kinderen en kleinkinderen. Sneeboer en Gardeners’ World zijn dan ook voor elkaar gemaakt, want goed gereedschap is en blijft het halve werk.

Lees verder na de advertentie

Lees snel verder om te zien hoe jij kans maakt om gereedschappen van Sneeboer te winnen!

Klassieke schrepel

Deze klassieke schrepel is speciaal ontworpen voor het uitdunnen van groenten in de moestuin, maar kan je ook gebruiken voor het wieden van onkruid. Waar hij geweldig bij van pas komt is het snel maken van plantgeultjes, en het aanaarden van prei en aardappels. Zelfs zware kleigrond krijg je met gemak bewerkt met dit vlijmscherpe gereedschap, en dat zonder pijn in de pols door de ingenieuze hoek die de schrepel maakt ten opzichte van het handvat.

Penwortelschepje

Dit penwortelschepje heeft een lang, gebogen blad met een geslepen uiteinde dat makkelijk in de grond steekt. Dit maakt hem natuurlijk ideaal om snel en doeltreffend onkruid te kunnen verwijderen met diepe penwortels. Waar hij ook perfect bij van pas komt, is het planten van grote hoeveelheden bloembollen, zoals krokussen en cyclamen, onder je gazon. Met gemak kom je door het gras heen en lijkt honderd bollen planten ineens een koud kunstje.

Onze spades

Lees verder na de advertentie

In plaats van de tuin te zien als mooie plek waar voorzichtig in gespeeld dient te worden, kun je veel beter lekker samen aan de slag. Het zal je verbazen hoe snel kinderen jou eruit tuinieren en met de beste ideeën aan komen zetten. Hebben ze de smaak te pakken, neem ze dan serieus door ze ook echt goed gereedschap te gunnen.

Deze geweldige kinderspade maakt dat ze net als jij aan de slag kunnen. De smalle spade voor volwassenen heeft steps, waardoor je met je voet zonder al teveel druk te hoeven zetten de grond in komt. Hij is perfect om midden tussen de planten in de border aan de slag te gaan, want door zijn lange, dunne vorm breng je geen schade toe aan de omringende begroeiing. Met een stevig en scherp blad is tuinieren nog nooit zo makkelijk, precies en licht geweest.

Foto’s: Liesbeth Disbergen

Doe mee en win!

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor meer leuke winacties. Wil je niets missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu