Naar buiten met de EcoStoof®: snijbietsoep uit eigen tuin
Bewaar bericht
Wil je dit artikel bewaren? Log in of maak een account aan om het op te slaan bij je favorieten.
Log in
Lees verder onder de advertentie
In de herfst is er van alles te doen in de moestuin: de eerste winteroogst kan van het land worden gehaald en de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn in volle gang. En wat is er heerlijker dan tijdens al dat harde werken even heerlijk op te warmen met een smakelijke kop soep?
Lees verder onder de advertentie

De EcoStoof® is daarvoor de perfecte metgezel. Het werkt heel eenvoudig. Thuis breng je de soep – uiteraard met groenten uit eigen tuin – aan de kook. Zet de pan dan in de EcoStoof®, neem hem mee naar de moestuin. Terwijl jij aan de slag gaat, gaart je soep vanzelf en is hij perfect op smaak zodra jij en je medetuiniers honger (en koude handen) beginnen te krijgen.
Tip!
Vol praktische tuintips, heel veel inspiratie en altijd duurzame oplossingen voor jouw tuin.

‘Dwars door de tuin’-soep met snijbiet, wortel, selderij en kruiden.
Koken op het vuur: 3 minuten
In de EcoStoof®: 45 minuten


EcoStoof® biedt een scala aan recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook eenvoudig te bereiden. Lees meer over bereidingen en recepten op de website van EcoStoof®.