Moederdag met Loberon: 7 mooie cadeaus

In samenwerking met Loberon
Afbeelding voor Moederdag met Loberon: 7 mooie cadeaus

Op 12 mei is het Moederdag: hét moment om degene die jou lief is in het zonnetje te zetten. Loberon heeft de perfecte cadeaus voor de tuinier!

Lees verder na de advertentie

Foto’s: Liesbeth Disbergen.

7 mooie cadeaus van Moederdag

Zoek jij een cadeau voor iemand met groene vingers? Dan zijn dit mooie én praktische tuincadeaus.

1. Nooit meer zoeken

Nooit meer je tuinspullen kwijt met deze handige standaard.

Als er iets is wat we altijd kwijt zijn en tegelijkertijd juist ook altijd nodig hebben, dan is het wel een schaar, en touw. Deze mooie standaard zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te zoeken en alles altijd bij elkaar hebt.

2. Stekken in stijl

Lees verder na de advertentie

Dit prachtige rijtje vaasjes ziet eruit alsof het een briljante vondst is die je opduikelde op een brocante markt. Ze kunnen gevuld worden met mooie bloemen, maar wij vermoeden dat de tuinier ze al snel vult met stekjes. Ze passen namelijk precies op de vensterbank of een smalle werkbank in een kas. Met een vlijmscherp schaartje neem je de beste stekken, want hoe ‘schoner’ het stekje genomen is, hoe groter de kans dat deze aanslaat.

3. Oppottafel

Een oppottafel is een prachtig cadeau voor Moederdag voor een tuinier!

Toen we dit prachtige exemplaar zagen, dachten we meteen ‘oppottafel’, ondanks dat hij omschreven wordt als ‘wastafel’. Het kan natuurlijk allebei, maar wat zijn we fan van een plekje om al die zaailingen te verpotten zonder dat het hele terras vol potgrond komt te liggen. En dan is het tafeltje ook nog eens prachtig om te zien!

4. Licht in het donker

Mooi verlichting voor een sfeervolle Moederdag.

Romantische, lange avonden in de tuin, of gewoon nog heel even langer door willen tuinieren tot het gaat schemeren, is wel zo leuk met een gezellig lampje. Loberon heeft prachtige lantaarns die overal kunnen worden opgehangen. De duurzame ledlampjes gaan ontzettend lang mee en werken op batterij. Vrolijk iedere boom of klimplant op met een lampje.

Wekelijks mooie tuintips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

5. Altijd warm

Een handige thermoskan voor in de tuin als cadeau.

Overal half leeggedronken lauwe kopjes thee en koffie in de tuin, is dit herkenbaar? Je bent vastbesloten rustig te gaan zitten en een bakkie te doen, totdat je weer een plantje ziet om op te binden of een aardbei om te oogsten. Zo blijft er weer een verweesd warm drankje achter. Met deze kan weet je zeker dat er altijd een warm drankje te halen valt, ook als je er pas 15 klusjes later tijd voor neemt. Het handige tafeltje waar deze opstaat is briljant ontworpen. In dezelfde vintage stijl als het mooie bankje dat we eerder noemden – en met een onderstel dat je met vier punten overal waar het je uitkomt de grond in steekt – kies je precies waar je dat warme drankje gaat drinken.

6. Op de plaats rust

Geef de tuin extra sfeer met mooie kussens deze Moederdag.

Zachte fluwelen kussens en een prachtig bankje in vintage Engelse stijl zijn de perfecte hint voor drukke moeders om ook af en toe even rustig te gaan zitten in die prachtige tuin die ze creëerden.

7. Rekje

Bij Loberon vind je groene cadeaus voor Moederdag!

Boven het oppottafeltje kan een rekje met gereedschap niet ontbreken. Zo heb je alles heerlijk bij de hand, en is de ideale werkhoek gecreëerd. Onze tip, maak een hoekje onder een overkapping of balkon, waar je zelfs als het regent rustig door kan werken.

Over Loberon

Loberon heeft allerlei handigs voor tuiniers, maar gaat net een stap verder: alles wat ze verkopen is ook nog erg mooi! Via www.loberon.nl vind je alles wat op deze pagina’s staat terug, en nog heel veel meer.

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu