Ga jij mee op reis naar Gardeners’ World Live 2024?

Partnerbijdrage van Kupers Tuinreizen
kupers tuinreizen border

Gardeners’ World Live is hét jaarlijks terugkerende Britse evenement voor de gepassioneerde tuinier. Er is van alles te zien en te doen: inspirerende voorbeeldtuinen, uitgebreide shopping mogelijkheden en als kers op de taart: jouw favoriete tuinexperts live op het podium.

Lees verder na de advertentie

Kupers tuinreizen border2

Elk jaar komt een spannende collectie tuinen tot leven die laat zien hoe verbeelding en creativiteit een buitenruimte kunnen transformeren. Je komt er ogen en oren tekort en het is de ultieme manier om ideeën op te doen voor jouw eigen tuin. Van de showtuinen tot de prachtige borders en bloemenpresentaties in de bloementent, je gaat zeker naar huis met een hoofd vol ideeën en armen vol planten.

Voor grote, middelgrote en kleine tuinen

Naast de showtuinen is er ook een grote collectie aan iets kleinere voorbeeldtuinen, de Showcase Gardens. Ze laten zien welke ongelooflijke resultaten kunnen worden bereikt in een compacte tuin. En als die ideeën nog steeds te groot zijn om in je eigen tuin toe te passen, dan zijn de prachtige borders wellicht meer voor jou.

Deze Beautiful Borders zijn uniek voor BBC Gardeners’ World Live en zullen je zeker helpen! Dit populaire onderdeel van het evenement staat altijd bol van de ideeën om het beste uit je tuin te halen. Of het nu gaat om het kweken van groenten in kleine ruimtes, kleurencombinaties, planten voor schaduwrijke plekken of slim gebruik van materialen, je vindt er inspiratie in overvloed.

Ontmoet de Gardeners’ World-sterren

gardeners world live bekende tuingezichten kupers

Elk jaar is het weer een drukte van belang in het BBC Gardeners’ World Live-theater. Hier geven de bekende plantenexperts, waaronder Monty Don, Adam Frost en Carol Klein, inspirerende presentaties en beantwoorden ze vragen van bezoekers. In de bloementent vind je nog meer experts waar je met je vragen terecht kunt.

Lees verder na de advertentie

Shop till you drop

Plant shopping Gardeners world live kupers
Foto: Stuart Purfield

Uiteraard is er ook dit jaar geen gebrek aan standjes en kramen, waar kwekers en creatieve ambachtslieden hun producten aan je presenteren. Dit deel van het Gardeners’ World Live bruist van de activiteit: sieraden, kaarsen, kunstwerken, mode, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, wilt shoppen bij unieke merken die je niet in de winkelstraat zult vinden, of gewoon jezelf wilt verwennen – zorg ervoor dat je deze markt niet mist!

Op tuinreis naar Gardeners’ World Live

Een bezoek aan Gardeners’ World Live maakt deel uit van de tuinreis Worcestershire & Gardeners’ World Live Event (5 dagen, vanaf € 665). Kijk hieronder voor het volledige reisschema en andere praktische informatie. Om meteen te boeken ga je naar www.kuperstuinreizen.nl/gardenersworld

Inbegrepen:

 • 4 overnachtingen in driesterrenhotel Holiday Inn Express in Redditch
 • overtocht naar Engeland per Eurotunnel (trein) op heen- en terugreis
 • 4 maal koud en warm ontbijtbuffet
 • 4 maal 3-gangendiner in buffetvorm
 • Begeleiding door deskundige chauffeur
 • Reis per luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airconditioning

Niet inbegrepen:

 • Eenpersoonskamertoeslag à € 220,- (per persoon)
 • Tuinentrees inclusief toegangsticket Gardeners’ World Live Event à € 110,- (per persoon)
 • Administratiekosten à € 20,- (per boeking)
 • Bijdrage calamiteitenfonds à € 2,50 (per boeking)
 • Bijdrage SGR à € 5,- (per persoon)

Programma:

Dag 1 Long Barn Gardens
Dag 2 Gardeners’ World Live Event
Dag 3 Arley Arboretum & Gardens – Stone House Cottage Nursery
Dag 4 Witley Court Gardens – White Cottage Garden
Dag 5 Riverhill Himalayan Gardens

Ga voor meer informatie en boeken naar: www.kuperstuinreizen.nl/gardenersworld

Over Kupers Tuinreizen

Kupers tuinreizen

Kupers Tuinreizen ontstond toen een buschauffer van Kupers op zijn reizen naar Engeland de mooiste tuinen, parken en landgoederen ontdekte. Hij besloot dit niet voor zichzelf te houden, en wilde reizigers mee laten genieten en proeven door tuinreizen te organiseren.

Inmiddels zijn de reisprogramma’s dusdanig samengesteld dat het aanbod zeer divers is: van grote tuinen die tot National Trust behoren tot tuiniers die apetrots zijn op hun privé-tuin en hun tuinhekken voor de reizen openen. Inmiddels worden alweer 36 jaar de mooiste reizen naar tuinen binnen Europa georganiseerd. Daarmee is Kupers Tuinreizen de oudste touroperator in Nederland die zich specialiseert in tuinreizen.

Lees ook:

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu