De kracht van bamboe

Partnerbijdrage van Bamboo Import Europe
Bamboo_import_ bamboe pergola

Bamboe is niet alleen minstens zo sterk als hardhout, het is ook een stuk duurzamer! Bovendien is het een lust voor het oog. Dus het is tijd om bamboe te introduceren in jouw tuin met smaakvolle bamboe producten.

Lees verder na de advertentie

Tropische tuinafscheiding

Bamboo_import bamboe afscherming (1)

Stevige bamboe schuttingen zijn ideaal als je op zoek bent naar een duurzame tuinafscheiding met een luxe en exotische uitstraling. De robuuste bamboe palen – verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en afmetingen – zijn aan de bovenkant natuurlijk afgesloten, zodat er geen vocht en vuil in de palen komt. De bamboe schutting blijft dankzij de horizontale dwarsstok – uiteraard ook van bamboe – goed stabiel en gaat jaren mee.
Meer info: bambooimport.com/bamboe-schuttingen

Stijlvolle pergola

Geef je tuin een stijlvolle upgrade met een bamboe pergola. Met een bamboe pergola bouwpakket – verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren – zet je zelf eenvoudig een overkapping voor in je tuin of op het terras in elkaar. Met een beetje creativiteit tover je jouw pergola om tot een waterdichte overkapping of – met behulp van bijvoorbeeld gespleten bamboe matten – een verkoelende zonwering. Voor wat extra privacy of om een gezellige zithoek te creëren kun je bamboe schermen aan de zijkanten van de pergola bevestigen. Je waant je meteen op vakantie in een ver, zonnig oord!
Meer info: bambooimport.com/bamboe-pergolas

Upgrade de schutting

Bamboo_import bamboe schutting

Je hoeft je bestaande schutting niet te vervangen om hem toch een compleet nieuwe look te geven. Plaats bamboe matten tegen de schutting en je tuin ondergaat meteen een metamorfose! De matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en afmetingen. Je kan de bamboe matten ook bevestigen aan een gaaspaneel of ander soort omheining, zoals een balkonhek. De bamboe mat op rol kun je ook gebruiken als plafond- of wandbekleding of zonwering: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Meer info: bambooimport.com/bamboematten

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu