Doe mee en win een biologisch bloembollenpakket van Natural Bulbs

Partnerbijdrage van Natural Bulbs
Afbeelding voor Doe mee en win een biologisch bloembollenpakket van Natural Bulbs

Wij vinden bollen fascinerend. Ze bevatten alles wat nodig is om een mooie bloem te produceren. En we zijn een nog groter liefhebber van de biologische bollen van Natural Bulbs, want daarmee lever je écht een bijdrage aan het helpen van de bijen en hommels.

Lees verder na de advertentie

Vroeg in het voorjaar staat er nog weinig in bloei, maar door klimaatverandering en oplopende temperaturen worden bijen en insecten soms al ‘te vroeg’ wakker. Dankzij bollen die al vanaf vroeg in het voorjaar bloeien en dit maanden blijven doen, hebben ze toch een bron van voedsel.

Dit kun je winnen

Voor alle fans van bloembollen en bijen hebben we goed nieuws, want we mogen maar liefst 10 pakketten met biologische bloembollen van Natural Bulbs weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen.

We verloten onder alle deelnemers de volgende pakketten:

Pakket 1

3x Boerenkrokus mix (100 stuks € 26,50)

Deze mix van extra vroege krokussen bloeit al vroeg in het seizoen en is zowel geschikt voor potten als om bijvoorbeeld te laten verwilderen in je gazon.

Lees verder na de advertentie

Pakket 2

3x de collectie Lasagne Cool Colours (32 stuks € 17,95)

Maandenlang bloei in één pot, dat krijg je met deze prachtige mix van krokussen, narcissen en tulpen. Plant ze in lagen en je hebt 3 tot 4 maanden bloemen.

Pakket 3

4x de verwilderingsmix (40 stuks € 19,95)

De kleurrijke bloembollen in deze verwilderingsmix komen jaar na jaar terug om de vroege bijen en hommels in je tuin van stuifmeel en nectar te voorzien.

Doe mee en win

De winactie is inmiddels gesloten.

Meer lezen over:
Inspiratie
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu