Voorproefje! Dit is het oktober-nummer van Gardeners’ World

Helga Kluiter
|
27/09/2022
Afbeelding voor Voorproefje! Dit is het oktober-nummer van Gardeners’ World

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Maar dat geldt niet voor de oogst! Deze maand zijn onder andere de appels aan de beurt om geplukt te worden. Monty is er dol op en vertelt waarom hij maar liefst 49 (!) soorten appelbomen heeft staan. En niet alleen in het najaar kun je oogsten, want met onze tips eet je op elk moment van het jaar vers uit eigen tuin.

Lees verder na de advertentie

Dit lees je nog meer in het oktober-nummer

Voelt je tuin te rommelig? Of te open? Dan is het een goed idee om eens goed te kijken naar de indeling van je tuin. Want met het juiste ontwerp wordt je tuin precies goed – en wij geven je met onze slimme tips alvast wat houvast.

Verder planten we nu heel veel voorjaarsbollen, leer je welke tuinvaardigheden niet mogen ontbreken in je arsenaal, vertelt Carol Klein alles over de kunst van kleurgebruik in de tuin en ontdek je wie de vegetariër is onder de vleesetende bekerplanten.

Bekijk een voorproefje

Let op: als je een abonnement hebt, krijg je deze editie al thuisgestuurd.

Wil je iedere week de beste tuintips van dat moment in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Lees verder na de advertentie

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Inspiratie
Helga KluiterHelga kon vroeger nog geen vetplantje in leven houden, maar als laatbloeier heeft ze toch nog groene vingers ontwikkeld – waarmee ze ook stukjes typt voor Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu