Voorproefje! Dit is het mei-nummer van Gardeners’ World magazine!

Het mei-nummer van Gardeners' World magazine ligt in de winkel!

Mei is de maand van eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt nog van alles zaaien, nieuwe planten in de grond zetten, en na IJsheiligen kan alles wat niet tegen vorst kan naar buiten. Genieten! Maar ook onkruid houdt van mei … Daarom bindt Monty in deze uitgave van Gardeners’ World de strijd aan met de meest beruchte indringers – natuurlijk zonder gif te gebruiken – en geeft hij zijn beste tips voor het voorkomen van woekeraars.

Lees verder na de advertentie

Geef je tuin een make-over

Je tuin vergroenen en een compleet andere look geven hoeft niet veel geld te kosten. Met een beetje creativiteit, handig materiaalgebruik en slimme aanschaf van planten kun je voor een appel en een ei een heerlijke buitenruimte creëren. Daarnaast geeft Adam Frost een aantal geweldige ideeën voor stijlvol beplante bloembakken in je tuin – hoe groot of hoe klein die ook is.

En verder…

Leer je hoe gratis meer planten maakt dankzij groene stekken, ontdek je wat je allemaal kunt doen tegen slakken (zonder slakkenkorrels), ga je aan de slag met het kweken van eetbare bloemen en nog veel meer!

Let op: als je een abonnement hebt op Gardeners’ World, is dit nummer al in je brievenbus gevallen (of ligt het er heel binnenkort in).

Wekelijks handige tuintips in je mail

Lees verder na de advertentie

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Inspiratie Lente
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu