Voorproefje! Dit is het september-nummer van Gardeners’ World

Linda Passies
|
24/08/2022
gardeners world cover september 2022

Het zomerseizoen loopt ten einde, maar niet getreurd! September is een fantastische tuinmaand. Niet in de laatste plaats omdat de eerste voorjaarsbollen de grond in mogen. Wij laten zien met welke bollen je nu de mooiste bloempotten samenstelt, zodat je in de lente op de eerste rij zit zodra hun bloemen verschijnen.

Lees verder na de advertentie

Dit lees je nog meer in het september-nummer

Het aanleggen van een nieuwe tuin kan een intimiderende klus zijn. Want waar moet je beginnen? Alan Titchmarsh legt in een nieuwe serie stap voor stap alle tuinierbeginselen uit waarmee je droomtuin weer een stap dichterbij komt. Te beginnen bij de ligging van je tuin en je grondsoort.

Ook volgen we Yvette van Boven in haar Ierse tuin, legt Monty Don uit hoe je overbemesting voorkomt, vertelt Mark Lane hoe je makkelijker tuiniert met een lichamelijke beperking en ontdek je wat het beste moment is om diverse groenten te oogsten.

Bekijk een voorproefje

Let op: als je een abonnement hebt, krijg je deze editie al thuisgestuurd.

Lees verder na de advertentie

Wil je iedere week de beste tuintips van dat moment in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Inspiratie
Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en combineerde Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu