Voorproefje! Dit is het maart-nummer van Gardeners’ World Magazine!

Het maart-nummer 2024 van Gardeners' World ligt in de winkel!

De lente lonkt en de eerste zachte dagen verleiden diverse planten tot uitlopen. Hoog tijd om de tuin in te gaan! In deze uitgave van Gardeners’ World laat Monty Don zijn favoriete voorjaarsplanten en lentebloemen zien en vertelt hij meteen welke tuinklussen je deze maand zeker niet moet overslaan.

Lees verder na de advertentie

Het grote zaaien begint

Maart is een maand van belofte – vol verwachting stoppen we heel veel zaadjes in de grond in de hoop dat ze uitgroeien tot mooie planten. Deze maand kun je de vorderingen van Jennita Jansen in haar nieuwe pluktuin zien en vertelt ze wat je nu moet doen om ook jouw tuin over een tijdje vol in bloei te krijgen. Verder zaaien we heel veel tomaten en ontdek je hoe je dat perfect aanpakt, zodat je deze zomer een smakelijke oogst haalt. Zaai je mee?

En verder…

Laat Alan Titchmarsh zien hoe je een tuin ontwerpt waarin je tot rust komt, leer je hoe je een tuin in potten en bakken maakt, ontdek je welke wilde bloemen je nu in je bloemenwei kunt zaaien en nog veel meer!

Let op: als je een abonnement hebt op Gardeners’ World, is dit nummer al in je brievenbus gevallen (of ligt het er heel binnenkort in).

Lees verder na de advertentie

Wekelijks handige tuintips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu