Voorproefje! Dit is het april-nummer van Gardeners’ World magazine!

April-nummer 2024 van Gardeners' World.

In april verschiet de wereld van kleur: de tulpen tonen hun bonte tinten, fruitbomen bloeien en overal verschijnt fris groen blad. In deze uitgave van Gardeners’ World laat Monty zien hoe je ook de rest van het jaar voor kleur zorgt met de mooiste clematissen. Daarbij legt hij ook uit hoe je deze klimmers zo verzorgt dat ze elk jaar weer voor veel vreugde zorgen.

Lees verder na de advertentie

Tuinontwerp: planten voor jaarrond sfeer

Goede plantencombinaties maken waarmee je je tuin het hele jaar structuur en sfeer geeft, is gemakkelijker dan je denkt. Alan Titchmarsh geeft je de beste adviezen voor het beplanten van je tuin. En je kunt daar meteen mee aan de slag! Waar je deze maand ook je handen vol aan hebt, is het opkweken van planten uit zaad. We vertellen je hoe je ook ‘lastige’ zaden laat uitkomen.

En verder…

Leg je deze maand de basis voor een smakelijke oogst, geef je oude spullen een nieuw leven in je tuin, leer je de do’s en don’ts van tomaten verspenen, krijg je een exclusief voorproefje van Monty’s nieuwste boek en nog veel meer!

Let op: als je een abonnement hebt op Gardeners’ World, is dit nummer al in je brievenbus gevallen (of ligt het er heel binnenkort in).

Wekelijks handige tuintips in je mail

Lees verder na de advertentie

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Inspiratie Lente
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu