Voorproefje: dit is het mei-nummer van Gardeners’ World

Cover mei artikel

Eindelijk is het zover: in mei mogen alle planten weer naar buiten, en dat vieren we uitgebreid in het meinummer van Gardeners’ World.

Lees verder na de advertentie

Carol laat zien hoe je je tuin opfleurt met kleurrijke, eenjarige bloemen. En Monty legt uit met welke mei-klussen je nog deze zomer zorgt voor een gezond, duurzaam én mooi tuinparadijs vol leven en kleur.

Nog meer in het mei-nummer

Hoe kun jij jouw tuin (nog) duurzamer maken? Dit nummer zit boordevol ideeën—of eerder bordenvol, want je leest hier onder andere hoe je groente kweekt met aandacht voor de natuur. Als bonus zijn ze ook nog eens goed zijn voor je portemonnee en hoeft een maaltijd geen kilometers te reizen naar je tafel.

Maar ook met kleine gebaren kun je een groot verschil maken voor de biodiversiteit in jouw tuin. Lees bijvoorbeeld hoe je bestuivers zoals bijen kunt steunen door je gazon niet te maaien en hoe je op een groene manier problemen in de tuin oplost.

Blader hier in het voorproefje

Let op: als je een abonnement hebt op Gardeners’ World, krijg je dit nummer in je brievenbus.

Lees verder na de advertentie

Nieuwsbrief Gardeners’ World

Wil je iedere week de beste tuintips van dat moment in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Meer lezen over:
Inspiratie
Iona van den DriesIona's missie om haar kamerplanten in leven te houden groeide uit tot een woekerend enthousiasme voor groen - enthousiasme dat goed gedijt op de redactie van Gardeners’ World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu