Bestel nu het april-nummer van Gardeners’ World Magazine

Linda Passies
|
22/03/2022
Afbeelding voor Bestel nu het april-nummer van Gardeners’ World Magazine

April is voor veel tuiniers als een aperitiefje: het smaakt naar meer! Ga daarom lekker aan de slag om je goed voor te bereiden op een prachtzomer – met de adviezen en tips uit Gardeners’ World Magazine!

Lees verder na de advertentie

Dit kun je verwachten van het april-nummer

Begin bijvoorbeeld met het zelf opkweken van planten uit zaad. Monty laat zien hoe gemakkelijk (en leuk!) dat is. Als je op zoek bent naar plekken om nóg meer planten kwijt te kunnen, vergeet dan niet omhoog te kijken. Met de juiste planten breng je muren en schuttingen tot leven, en met klimplanten in potten vergroen je terrassen en balkons. En denk je ook aan de natuur? Alan Titchmarsh helpt je nog meer tuindieren naar je tuin te lokken en ‘hommelgoeroe’ Dave Goulson vertelt wat er zo bijzonder is aan bestuivers.

Bekijk een voorproefje van het april-nummer

Kun je niet wachten tot de nieuwste Gardeners’ World Magazine op je mat valt? Bekijk hieronder dan alvast een sneak peak!

Let op! Als je abonnnee bent, krijg je deze editie al thuisgestuurd.

Lees verder na de advertentie

Wil je iedere week de beste tuintips van dat moment in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Inspiratie
Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en combineerde Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu